Oj, det var det som rök đŸ€­đŸŒ«

Gick ivĂ€g pĂ„ den dĂ€r sy mĂ€ssan igĂ„r. Inte riktigt mitt omrĂ„de. Fina hantverksgrejer…

Men mest ett överflöd pÄ tyger och garn och det Àr nÄt jag försöker hÄlla mig ifrÄn.

Pyssel och knÄp ska vara lÀtt och roligt, inte trassel och hjÀrngympa för att fÄ ihop saker Ät rÀtt hÄll. Jösses, ni skulle sett hur mÄnga gÄnger jag fick vÀnda och vrida pÄ mina byxor jag skulle förlÀnga, innan jag fattade Ät vilket hÄll tyget skulle ligga för att sömmarna inte skulle synas.


Eller den dĂ€r första tröjan jag sydde ever. Snygg halslinning skulle det vara och den lyckades jag, exceptionellt bra med, men jag lyckades ocksĂ„ med konststycket att lĂ€gga tyget Ă„t fel hĂ„ll och klippte sönder det sĂ„ jag fick en söm mitt pĂ„ tröjan, istĂ€llet för pĂ„ sidorna đŸ„Ž

Fast jag fick dĂ„ se nĂ„t nytt igĂ„r, och nu har jag varit pĂ„ symĂ€ssa 2 gĂ„nger… första och sista…


Kom hem och dĂ„ upptĂ€ckte Åke att vi glömt att kolla brevlĂ„dan. NĂ€men… kolla in vad som lĂ„g dĂ€r. Camaro Magasinet med ett reportage gjort av Mr Mats Alfredsson. Ni vet, killen som fotar allt mellan himmel och jord. Och nu blev det La Camaro i fokus.

Superfina bilder och fint reportage, jag som trodde att det skulle vara en sida…ish


Ja just ja, by the way, dĂ€r var svaret pĂ„ denna bild…


Snodde ihop en hamburger middag, det Ă€r vĂ€l lĂ€tt och snabbt gjort. Nachochips med Åbergs chilisĂ„s pĂ„ och taco ost, Ă€r inte att förakta.


Hamburgermontering med Winstone som förste kontrollant.


Brödlocket Ă€r överambitiöst sĂ„ det ryker, och vi Ă€r vĂ€l norrlĂ€nningar och Ă€ter med kniv och gaffel 😉

Sen gjorde jag nĂ„t jag aldrig hört talas om förut…Mörkulor. En kaka, som ska vara i ugnen 2 timmar innan man slĂ„r av vĂ€rmen och sen ska dom ligga kvar dĂ€r under natten 😳

Kunde inte lĂ„ta bli att ta en del av degen och preparera med punsch, ville kolla ifall det blir lite punschrullestuk pĂ„ dom. Och jag sĂ€ger bara, wow 😋 Vilka kakor, och med punsch i blev dom snĂ€ppet bĂ€ttre, om man nu gillar dammsugare och myrstackar, ursĂ€kta, punschrullar och arraksbollar.

Önskar er alla en toppen söndag!