Misslyckad eller Miss Lyckad đŸ’â€â™€ïžđŸ‘©â€đŸŠłđŸ’ƒđŸ‘±â€â™€ïž

Fick meddelande pĂ„ messenger för nĂ„gra dagaar sedan. Det var en Mikael Björkman, som undrade om dom kunde fĂ„ anvĂ€nda en bild jag fotat uppe pĂ„ Gammlia. UmeĂ„ VeteranbilsĂ€llskap har en medlemstidning som heter Fulltankat, och dĂ€r ska den in. Vad kul 😃


Gick över till Niccos Sambo, en svĂ€ng igĂ„r. Skickade den hĂ€r bilden till Nicco och hon svarade…stackarn.


NÀ, svarade jag tillbaka. Han leker martyr, dÀr han sitter och vÀntar pÄ att jag ska leka med honom. Han har redan hunnit hoppa in i diskmaskinen, sen for han, snabb som en vessla, in i skÄpet under diskbÀnken dÄ jag öppnade för att slÀnga ett tuggummi. Jag hann aldrig se honom passera.
Knappt man hinner fÄ honom pÄ bild.


PÄ vÀgen dit vek jag av dÄ jag sÄg ett bord fullt av Àpplen. Och dÀr, pÄ bordet hittar jag dÄ dessa brillor.
Jag la ut dom som dagens upphittade, det som Jan A, brukar göra. Han hittar det mesta pÄ sina dagliga promenader.


Sen gjorde vi inte sÄ mycket mer. Jag blev sugen pÄ kardemummabullar, dÀr pÄ fredagskvÀllen och dÄ finns bara 2 lösningar. Antingen struntar man i sina cravings eller sÄ bakar man kardemummabullar bara för att man kan. Jag valde det senare alternativet.


DÄ vi nu ska spara pÄ strömmen sÄ passade jag pÄ, medan ugnen var pÄslagen, att göra ett gÀng till, med mörkulorna. Denna gÄng tillförde jag Sukrin Gold, för att se om dom behÄller konsistens och smak. Sukrin Gold Àr ett bra alternativ för dom som vill hÄlla ner kaloriintaget samt för diabetiker. Bytte ut 3/4 av sockret och jaaa, det funkade alldeles utmÀrkt. Ingen konstig bismak, som andra sötningsmedel har en tendens att tillföra smakupplevelsen.


Jag anvĂ€nde Ă€ven Sukrin Gold till sockret i fyllningen…perfekt!

Ja just ja, jag snodde Àven ihop en novell som jag skickat in som ett tÀvlingsbidrag i Kommunals medlemstidning, haha. Kul att testa, tÀnkte jag, att bara pjollra pÄ och skriva. Noveller Àr inget jag lÀser, dom ger inte sÄ mycket. Och nu var det snÀvt, dÄ man bara fÄr anvÀnda 6000 tecken. Jag hamnade pÄ 7500 och fick banta ner orden.

Klarade mig sedan med 5987, dĂ€r ser man vad man kan ordbajsa och vad man faktiskt kan plocka bort utan att förstöra berĂ€ttelsen. Nu Ă€r det sĂ€kert mĂ„nga som skriver och skickar in sina bidrag, sĂ„ min chans att vinna Ă€r nog procentuellt, inte sĂ„ hög, men… som med lotter, köper man inga, kan man inte vinna alls.

ApropÄ text och ord. SÄg en rolig text som jag nu avrundar dagens inlÀgg med. Och önskar er en fantastisk lördag!

Maria Lundmark HĂ€llsten