Murder she wrote đŸ•”ïžâ€â™€ïž

SÄg en bild pÄ den hÀr killen.


Han planterade vĂ€xter i denna flaska, satte pĂ„ korken och lĂ€t den stĂ„ orörd 12 Ă„r. Han hade öppnat den, en gĂ„ng, för att tillföra lite vatten. Det blir ett slutet system som ska klara sig sjĂ€lv. RĂ€tt coolt Ă€ndĂ„, jag undrar…


Fast risken hÀr Àr överhÀngande att jag bara skapar arbete till nÄt som kommer att fÄ katastrofala följder. Det vÀxer upp en 21 armad blomma med fjÀrilskÀftar, som tuggar sönder korken och tar sig ut.

Allting ruttnar och plötsligt en dag dÄ man gÄr in i rummet dÀr den stÄr, kommer det att pysa ut en illaluktande, supergiftig grön gas. DÄ var det slut pÄ det roliga.

Äsch, jag tror jag ska klura pĂ„ den dĂ€r ett tag. Fast det Ă€r Ă€ndĂ„ intressant, tĂ€nk vad folk kan, egentligen.


NĂ„nting som inte funkade lika bra som jag trott, var att skiva upp ett fruset Ă€gg för att sedan steka det i skivor. SĂ„g detta pĂ„ TikTok och ville testa. FrĂ„ga mig inte varför det skulle vara nĂ„t speciellt, att steka skivor. Kanske för att det ser roligare ut för barn, eller….jaja. Som sagt var, jag provade. Klicka pĂ„ bild för att se.


Fick ta till kniven för att fĂ„ hĂ„l pĂ„ Ă€ggskalet, snacka om mordvapen deluxe. Frys in ett Ă€gg, slĂ€ng det i skallen pĂ„ nĂ„n, offret dör. Innan Polisen Ă€r pĂ„ plats har Ă€gget tinat..lalalalala…


SÄg att det var Norrsken igÄr, men inte den tiden jag Äkte frÄn jobbet. Tog svÀngen nere vid Àlven för att spana, och Äkte sedan ut till Forslunda dÀr jag vÀnde. Hemma kunde man bara ana skenet. SÄ jag fotade sovrumsfönstret istÀllet, haha. Detta mÄste bli dÄ rutan immar igen vid vÀderomslag, och grannens ÀppeltrÀd lyste upp rutan, och förstorade allting lite. TrÀdet stÄr inte sÄ dÀr nÀra.


Avslutar med en underbar bild, ja, helt magisk faktiskt. Klicka pÄ den för att komma till fotografen Hasan Jasims sida pÄ fejjan. Och med den önskar jag er alla en lika magisk och underbar lördag!

Maria Lundmark HĂ€llsten