Det här ÄR, totally crazy 🔥😨

Ett år sedan…


Och idag…


Det var också 1 år sedan jag halkade och smällde in ryggen i nedersta trappsteget på bron. Det enda jag faktiskt gör annorlunda sedan den dagen, är att jag INTE går rakt ner då det är vinter. Utan jag går lätt sidledes där vi har räcket. Blir nämligen påmind varje gång, om hur ont det gjorde att landa där.

Titta på den här bilden en stund, och fundera på vem av dom, ni är.


Jag VET vem jag är idag, och jag vet vem jag var förut. Fast om man varit båda två, så borde ju det vara det ultimata, eller? Som barn och ungdom, var jag en doer. Inga betänkligheter utan man bara gjorde det. Inget konsekvens tänk.

Sen blev jag en tänkare… gjorde kanske inte så mycket utan tänkte förmodligen ihjäl, en massa saker jag skulle ha velat göra. Men inte utan riskbedömning, planering, plan A och B ända fram till Ö. Sen rann det ut i sanden eller hamnade i en ”to do” list, som ännu inte är gjord.

Idag vet jag att jag funderar en jäkla massa, har 149 idéer om vad jag vill, om hur jag skulle vilja göra och vad som händer om… och sedan gör jag 10 saker på samma gång. I någon gammal tro att jag jag kan bära tio fullastade brickor med glas och porslin…med en hand, fast förnuftet säger NOPP, det går inte.

Och det är dom där gångerna, där förnuftet pratar som jag inte lyssnar utan jag blir the doer och gör saker ogenomtänkt. Skulle ändå gissa att dom flesta har lite av bägge två i sig. Allt beror på dagsform, ork och energi. Sen är det inte dåligt, alla gånger, att bara göra det. Man är handlingskraftig. Och det är väl såna personer som också räddar liv på andra för att dom kan inte bara stå och titta på.

Men man må också veta vart stopp knappen är, och ha lite överlevnadsinstinkter med. Då klarar man nog av det mesta. Jag saknar lite av det sistnämnda, uppenbarligen, haha..

Ska åka och provjobba några timmar idag, så får vi se hur det går. Svårt att veta vad man absolut behöver två armar till och hur det kommer att kännas då man blir tvungen att göra det. Jag känns lite bättre, men vet inte om det beror på smärtstillande jag tar. Kan inte ta högerarmen och för den upp till mitt vänstra öra.

Molvärker till och från, mitt på överarmen så det är svårt att hitta en bekväm ställning att sova på, armen är ju liksom bara där, i vägen. Nåja, det får bli vad det blir.

Det här är totally crazy! Vad ska jag göra?? Tyckte det luktade bränt och doften kom från källaren. Går ner och möts av detta 😰


Fultomtarna lyser med sin frånvaro men visst må det här vara deras verk. Stå och elda MITT PÅ GOLVET!! Galningar! Tänk om huset brinner ner 😶 Och vad gör djuret där?? Jösses, Åke får sitta eldvakt medan jag jobbar. Tack för den…telev…fultomte!

Hoppas ni får en lugnare start på lördagen än jag, och ha en fin dag och kväll, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.