Åke blev attackerad av 2 hundar 😳😅

Det var en del stökande hÀr igÄr. Syrran flyttade ju ut i lördags och Annelie skulle komma förbi pÄ en övernattning pÄ söndag. SÄ jag stÀdade upp en aning dÀruppe. Madrasser skulle dit, lite julpynt etc.

SĂ„ med anledning av det, glömde jag bort julkalendern som skulle öppnas. Inte förrĂ€n Åke ropade och frĂ„gade om lucköppningen.

Ve och fasa…đŸ˜« julkalendern var borta.

Springer runt hÀrnere och letar, men gÄr bet. Kommer upp och ser genast att nÄgon varit dÀr. En tomteluva satt pÄ noshörningen i hallen.


Inne i sovrummet ligger plötsligt smulor frĂ„n nĂ„got, kan det vara choklad frĂ„n kalendern đŸ€”


Letar runt, i köket och teverummet.


Mjaha…fĂ„töljen stod inte sĂ„ dĂ€r dĂ„ jag gick ner. Förbenade fultomtar nu blev vi utan godis … igen ☠


Annelie kom sÄpass att vi hann pÄ Rosendahls igen. Dom har ju vÀldigt mÄnga saker dÀr ute. Nu kunde jag inte lÄta bli att köpa brickan jag sÄg, dagen innan. Den Àr större Àn vad den ser ut.


Nicco kom förbi och Ät middag med oss samt en liten adventsfika. Hon hade Sambo med sig.


NÀr vi sedan gick pÄ kvÀllsprommisen fick vi se norrskenet. Annelie skulle ta upp sin mobil för att fota men attans ocksÄ, hon hade glömt den i huset. SÄ jag fotade, mol allena.


Hon tog med hennes hundar in dĂ„ vi kom hem igen. Dom attackerade Åke, hahaa…


Och dÄ hittade hon faktiskt sin mobil. I fickan, förstÄs..


Innan lĂ€ggdags hade hon förlagt brillorna. Hon sprang ut i bilen tvĂ„ vĂ€ndor för att leta men inte dĂ„. Nja, vi sa god natt och hon gick upp. Fick en selfie av henne, nĂ„gra minuter senare, hon hade hittat dom… i fickan…förstĂ„s..


Ha en fin mÄndag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten