Hittar nåt suspekt på golvet 🧐

Ingen lucköppning idag, julkalendern är borta. Jag har faktiskt letat ÖVERALLT. Det första jag tecknet på aktivitet var bulldozern. Den stod mitt på golvet nere i källaren.

Och sedan höll på snubbla över denna lilla sak då jag skulle runda dörrhålet in till tvättstugan (undrar varför det heter tvätt STUGA, vadå stuga??).

Ser ju ut att vara en egentillverkad bår, av nåt slag. Då har dom alltså fraktat en skadad tomte, till nån annan plats i huset 🧐 Kan dom ha använt fordonet till att dra den skadade, månntro 🤔

Slänger ett getöga in i tvättstugan och ser nåt suspekt på golvet.

Jag har klurat på morgonen, och visst ser det onekligen ut som om dom försökt sig på att bygga upp en snögubbe därnere. Haha, ja och i så fall, visste dom inte att snögubbar dör i värmen…knäppgökar.

Blev lite stress idag. Har anmält intresse och blivit utvald till en djupintervju som ska ta 30 minuter, och för den tiden får jag 500 kr. Rätt ok timpenning, så det är klart man var på. Jag kan ju dock INTE använda min dator, för ni som vet, ni vet att den gör som den vill. Dessutom funkar inte kameran, vilket är ett måste.

Loggar ut från min eftersom den plötsligt blev ihopkopplad med Åkes utan anledning. Eller ja, jag laddade ju ner nåt som jag inte hade behövt, för mitt första Teams möte, och då blev allt kajko. Ska logga in på Åkes, det är fel lösen, till slut begär den omstart, och det var inte ett tjopptjopp verk att få igång den igen.

Med 20 minuter tillgodo tar jag datorn under armen, rusar upp, gör i ordning, det är som om det vore slime i ledningen. Ner för att hämta kaffe och mobil. Då har jag fått ett meddelande. Intervjun är inställd på grund av tekniska problem Här undrar jag om det är jag, som är det tekniska problemet, haha…

Nå, då var det bara att springa upp och hämta ner datorn igen, och till fredag, då jag fick den nya tiden, planerar jag att vara mer redo, innan. Bra där…Maria!


Nicco var här då jag kom hem igår. Hon hämtade lite saker och då hon skulle hem undrade hon om jag kunde följa med för att hjälpa till att bära lite. Ja, men vi tar min bil sa jag, så åker du tillbaka hit och kör hem din, då vi är klar. Då slapp jag gå hem. Jodå, jag har ben, men kände mig trött efter jobb och efter att ha stått däruppe en timme, typ.

Vi åker dit, bär upp sakerna, pratar lite. Jag får en present, ett porträtt som Nicco ritat. Förlagan är halloween fotot hon tog på mig för 2 år sedan. Nämligen detta.

Och här, där hon porträtterat av det. I love it 😍


Vi säger hejdå, och jag drar hem. Ser en bil på gården och undrar under en nanosekund ifall vi har främmande. Men seriöst, hur disträ är vi…bägge två. Hon skulle ju med tillbaka och hämta sin bil. Jag ringer henne och vi brister ut i hysteriskt skrattanfall. Tala om det 🤣🥸

Då jag hämtat henne säger hon att hon ändå inte, är lika förvirrad som hon som försöker koka kaffe på kastrullunderlägget. Nu syftar hon på mig, kan ni tänka. Jag försökte mig på det, i lördags. Ställer pannan på underlägget och ska slå igång plattan, men känner att nåt känns fel, haha. Till saken hör väl att underlägget är nästintill plattan, bäst att skriva och visa det, så ni inte tror att jag har det på köksbordet. Då hade det varit knas, BIG TAJM!!

Dessutom provade jag att göra det en gång till, i söndags. Fast det kanske jag inte skulle ha talat om 🫢

Ha en fin onsdag, allihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.