Korken är kastad…

Dan före dan för dan före dopparedan, eller så kan man säga, dan före dan före uppesittarkvällen innan dopparedan. Jaja, vi är snart där, oavsett. Såg reklam för Farmen igår, ja, vad var det jag sa. Nu blir det Robinson, sen kommer Farmen, efter det blir det takdropp och sen är det midsommar.

Ok då, jag ska klämma in lite saker däremellan, också. Chillardagar, kaffedejter, pyssel och annat. Jag testade att förädla mörkulor igår. Gjorde dubbelsats och delade degen på tre. En del med choklad och punsch den funkar alltid. Den andra delen kryddade jag med pepparkakskryddor, mm, det funkade. Och sist tog jag saffran och konjak, haha. Jajjemen, den gick, det med.


Det enda problemet är att dom blev lite plattare. Tror att det är för att kakaon i chokladkulorna fyller en funktion. Så nästa gång ska jag slänga i lite mandelmjöl med saffranet. Man får väl prova sig fram.

Hittade ett roligt…fat…eller prydnadssak, eller vad kan detta vara? Den är tung, fast inte så stor. Är den modifierad, månntro? Hör verkligen botten till överdelen? Nån verkar då ha roat sig kungligt med att försöka skära sönder den.


Fultomtarna, eller…


Apropå dårtomtarna så har dom nog festat på ordentligt. Flaskan är öppnad, korken är kastad..


Och nån, har tagit sig något över huvudet
Dom har bänglat upp Theresé gamla kombinerade rullskridso och radiobilsbana. Och det verkar gå hårt till, inga hämningar alls.


Ojoj, ja, sorry, men det där får dom reda ut själv. Jag har verkligen inte tid för sånt här.Nu ska jag iväg på jobbrelaterat uppdrag. Ha en fin onsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten