Ett extra varv i rondellen var enda avvikelsen đŸ„žđŸ€”đŸš“

Gick ut hÄrt igÄr morse och avverkade 4 jobbrelaterade samtal. Dessa samtal eskalerade sedan till nÄgra fler, samt sms pÄ det. Konstigt att det alltid ska vara, att en sak leder till nÄgot annat. Oavsett vad det gÀller.


Det Ă€r absolut Murphys lag som gĂ€ller, oavsett vad det handlar om. Ni vet, precis som den dĂ€r lediga veckan du har framför dig. 7 lediga dagar, och du fĂ„r en tandlĂ€kartid. Typ, pĂ„ torsdag, klockan 13. DĂ„ kan ni bara ge er tusan pĂ„ att ni fĂ„r en kallelse till… den Ă„rliga hĂ€lsochecken, samma dag, 13.05, sen fĂ„r du ett brev frĂ„n…BANKEN, dĂ€r dom erbjuder en genomgĂ„ng av ekonomin och detta informationsmöte, sker pĂ„ tadaaa…torsdag, 13.30.


Nu fĂ„r det ju vara nog men, BAAM, ja just ja, hon fyller ju Ă„r den dagen đŸ„ł 🍰, och sedan ring ring, jomen hej, vill ni komma över pĂ„ middag pĂ„ torsdag?

Och dĂ€r var den torsdagen fylld med tider som du inte ens kan hĂ„lla. Utan nu ska du sĂ€tta dig och ringa och omboka alltihop. Och bara att göra det tar tid för sĂ„na stĂ€llen har telefontider att anpassa sig efter. *SUCK* och *STÖN*

Jag kanske spĂ„rade lite men ni fattar vad jag menar. Jag Ă€r knappast ensam om detta fenomen. Eller đŸ€”

Nicco kom förbi efter middagen, hon hade med sig en typ av efterrĂ€tt hon skapat av lime, pepparkakor, mjukost och sĂ„na godsaker. VĂ€ldans gott 😋

Rally Sweden stod pÄ i direktsÀndning. Nicco tyckte det var lite halv knepigt att se och höra bilarna passera hÀr utanför, för att sedan dyka upp pÄ teven. Haha, ja dom vÀrmer upp bilarna, dÄ dom Äker frÄn Nolia, och kör förbi hÀr ute. HÀr kan man klicka pÄ bild om man vill se vad vi sÄg.

Det var fler som körde hÀr utanför senare pÄ kvÀllen. Jag slÀckte ner strax innan 00 slaget. Ser blÄljus som passerar sakta hÀr ute. Mm, sÄ jag stÄr och kollar vart dom Äker. Ser ut som om dom kör in pÄ Ullas parkeringen. Jag gÄr och borstar tÀnderna, och Äterigen kommer en Polisbil med blÄljus, samma rutt.

Hoppar i sÀng, kollar om det stÄr nÄt pÄ vk.se, ser att det flashar ljus pÄ sovrumsgardinen, med nÄgra minuters mellanrum. Jag stiger upp, nÄnting Àr ju inte som det ska vara. Under 1 timme, passerar en Polisbil med blÄljus hÀr utanför. Äker till parkeringen, vÀnder och kör tillbaka. Upp pÄ VÀnnÀsvÀgen, sen tillbaka och passerar hÀr igen. Enda avvikelsen var pÄ varv 10 dÄ den plötsligt kör ett extra varv i den lilla rondellen hÀr ute, innan den kör förbi.


En nanosekund tĂ€nker jag att jag mĂ„ste ringa och frĂ„ga om nĂ„n snott en Polisbil, fast… njaee. Jag gĂ„r och lĂ€gger mig en timme senare och inte en uns, klokare pĂ„ vad vi stĂ„tt och kollat pĂ„. Jo, jag engagerade Åke i detta ocksĂ„. Trodde att han skulle kunna klura ut vad dom höll pĂ„ med. Men icket..

Jaja, alltid ska det vara nÄt att klura pÄ.

Idag blir det Blogg Helena fika pÄ Ullas pÄ förmiddagen. KÀnns som en bra plan sÄ hÀr pÄ fredagen. Ska strax ut med vovven och insupa lite friskluft. Ha en fin fredag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten