OBS, kolla både en och två gånger vad det är ni köper 😳

Trevlig med lunchdejter, inte bara att det är lyx att inte ens behöva planera vad man ska ställa fram hemma till lunch, utan även sällskapet man tar med sig. Igår var det Ina. Kul med uppdatering kring vad som händer i livet och framtidsplaner.


Vi har ju en sommar framför oss. Där mina planer var att köra tävling i Piteå. Nu vet jag inte längre… Den helgen är det Wheels, här hemma. Det innebär att man ska behöva välja mellan oxfilé och grillad entrecote. Jag vill gärna ha bägge två.


Sen är det också en fråga om hur vi ska genomföra vissa av dessa delar. Tål att funderas över, både en och två gånger.

Semester ska även vikas till kusinträffen i Lainejaur. Mycket trevligt, och ett besök av Jitte och Ina. Ska bli jätte kul, alltihop. Det svåra nu är att inte längta så förbaskat. Risken med det är ju att man missar allt roliga, däremellan.

Blev den där fruktsemlan igår kväll. Åkes fick sin traditionella semla.

Innehållet i den, blandades ihop i en skål. Det som sedan blev över, en liten, liten slatt med mandelmassa, blandade jag ihop med inkråm från 2 bullar, spritsade grädde runt kanten på bullen och sedan frukt i mitten. Toppade frukten med lite cashewnötter. Gott och okomplicerat!!

Jodå, Winstone fick också, fast bara frukt med lite grädde i en skål.

Har varit ut på en kylig promenad, det var -17 och kändes absolut, kallt som SJUTTON. Men det håller på bli varmare. Sally har sportlov och är i Idre fjällen och åker slalom. Hon la ut några fina bilder igår så jag snor en av dom så får ni se en vacker solnedgång.

Fotograf Sally Hällsten

Har fixat lunchlåda, middag och drar snart iväg till mamma, som jag ska bjuda på lunch innan jobbet kallar.

Så ni får ha en bra dag allihop! Och ett stort OBS!! Ifall ni ska införskaffa kött av något slag, kolla både en och två gånger vad det är ni köper 😳😆

Maria Lundmark Hällsten