Vit som nyfallen snö đŸ˜â„ïž

Winstone Àr inte överförtjust i att fÄ bad/dusch med avslutande blÄsning av pÀlsen. Han följde glatt med in pÄ Dogman, men genast började han Ängra sin medföljsamhet. Han blir stressad och har verkligen bara tunnelseende, vill ut Àven om han inte skÀller, hoppar och blir omedgörligt. Fast det lyser igenom, vad han hade önskat.

SĂ„ kommer vi in i rummet, jag tar av honom selen, tjejen som ska a hand om honom pratar lugnt och fint, han gĂ„r fram emot henne, och hon lyser upp och tror att han ska heja, men…nopp, han vĂ€nder pĂ„ alla sina fyra tassar som man vĂ€nder pĂ„ en tio öring, och han kommer till mig och stĂ€ller sig pĂ„ bakbenen och vill att jag ska lyfta upp honom. AlltsĂ„…stackarn đŸ„č

Men jag Àr kall och hÄrd, sÀger nej och vÀnder pÄ klacken och stÀnger dörren. Och det gick precis lika bra som alla andra gÄnger. Tjejen ringde dÄ hon var klar, allt hade gÄtt bra och vi Äkte och hÀmtade honom. Vit som nyfallen snö, och len som en kanin. VÀrt varje slant!!

TvÀrkollade blogg arkivet, för att pÄminna mig sjÀlv om hur han sÄg ut dÄ han var valp. Det hÀr Àr exakt 10 Är sedan, sÄ han var inte ens 3 mÄnader.


IkvÀll blir det att stÀda lite, vi fÄr ju JÀrlÄsa gÀster som kommer hit imorgon. PÄ lördag Àr det det Ärlig swap meet pÄ Nailheads. Anders var sugen att gÄ pÄ det sÄ dÀrför tar dom svÀngen förbi hit innan vi fortsÀtter till fjÀllen.

1 April 09.00-13.00 Nailheadsgaraget SpÄrvÀgen 6 VÀsterslÀtt UmeÄ.

Och pĂ„ kvĂ€llen Ă€r vi anmĂ€lda för filmvisning dĂ€rnere. Det blir ju nĂ„got annorlunda. Men idag Ă€r idag, och jag ska ivĂ€g och lunchdejta Helena Springare, pĂ„ ett stĂ€lle jag aldrig varit. Om jag hittar dit, förstĂ„s…


Fast först, och viktigaste av allt, morgon prommis med Winstone! Ha en fin torsdag, allesammans!

Maria Lundmark HĂ€llsten