Barn Ă€r kreativa đŸ€Ł

Fort hade dom pĂ„ övervĂ„ningen packat ihop, lastat, sagt hej dĂ„ och tagit sikte pĂ„ JĂ€rlĂ„sa och Ă„kt ivĂ€g. Knappt sĂ„ vi hann med i svĂ€ngarna. Undrar om det beror pĂ„ att TheresĂ© Ă€r hockeytrĂ€nare och har koll pĂ„ hur man samlar ihop skocken, och hĂ„ller tider đŸ«”đŸ‘‰â°đŸ‘ˆ

NĂ€r vi ska Ă„ka nĂ„nstans Ă€r det sĂ€llan vi sĂ€ger en tid. NĂ€men vi ”tĂ€nker” att vi kanske tar oss ivĂ€g efter frukost, det Ă€r vĂ„r intention, fast sen kommer det lastning, man ska vattna blommor hittar pĂ„ att nĂ„got ska inhandlas, hunden ja, den skulle ocksĂ„ ut en sista svĂ€ng. Bar jag verkligen ut dom dĂ€r skorna, eller…lalala…sĂ„ hade 2 timmar försvunnit pĂ„ oplanerade saker.

Vi placerade oss ute pÄ gÄrden dÄ dom Äkt. Gjorde en repris pÄ lördagens lunch. Jockmocks grillkorv, tillagad över björkveden, och en uppvÀrmd Gàhkkuo med smör och ost. Solen sken och det var riktigt skönt dÀrute.

Åke satt sönder snösoffan 😁 Haha, inte sĂ„ stabilt byggmaterial, speciellt om det stĂ„r i solen, lĂ€ngre del av dagen. Men Ă„t andra hĂ„ller ser det bra ut, Ă€n sĂ„ lĂ€nge. Jag planade ut soffan lite.

Idag pĂ„börjas Nicco och min fastemĂ„nad. LĂ„ter lite halvknĂ€ppt att kalla den fastemĂ„nad, eftersom vi fortfarande ska Ă€ta. Men man kanske kan kalla den ”prova pĂ„ nĂ„t nytt” mĂ„nad och se om det Ă€r nĂ„got man kan förĂ€ndra. Addera eller plocka bort!

Jag började min morgon med att bestÀlla en tröja att trÀna i, samt trÀningsskor att anvÀnda inomhus. MÄste kolla hur man köper trÀningskort ocksÄ. Det fÄr jag genom friskvÄrdspengen pÄ jobbet men vet inte om man fÄr ett fysiskt kvitto. Tror nÀmligen att jag behöver ett sÄdant.

I övrigt hÀnder inte sÄ mycket. Ska ut med Winstone, planera middag och i eftermiddag susar jag ivÀg pÄ jobbet. Om nu solen skiner som igÄr, lÀr jag sitta ute i friskluften ett tag, ocksÄ. Winstone, som förövrigt dök upp som minne frÄn 2014. DÀr Nicco, fixade ihop en bild för att visa liknelserna mellan Churchill och Mr W.

 

ApropÄ Theresé kommande tripp til Kina, sÄ hoppas jag hon har koll pÄ sitt pass.


Jösses!! Vad barn kan vara kreativa 😂

Ha en fin, annandag PĂ„sk, allesammans!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Tina

  Trodde inte att fasta skulle kÀnnas sÄ bra! Framförallt i knoppen.
  Vi tar 3 dgr / vecka och startade för 4 mÄnader sedan. Gör egna regler sÄ det blir kaffe, te, vatten, buljong, kanske jag behöver ett glas kefir eller a-fil. SÄ Àter vi flera kokta Àgg, ett Àpple och nÄgot matigt pÄ tallriken kl 18.00. Tror det blir max 500kcal.

  Kanske ni fortsÀtter, efter er mÄnad!

  MĂ„ gott!

 2. Maria Lundmark HÀllsten (inlÀggsförfattare)

  Njae…vi kommer ju inte att fasta pĂ„ det sĂ€ttet. Vi avstĂ„r frĂ„n annat, till exempel godis och alkohol 😄 Mest för att tĂ€nja grĂ€nser. Har Ă€ven införskaffat gymkort đŸ’Ș Efter en mĂ„nad blir det utvĂ€rdering och se ifall man skapat nya tankegĂ„ngar.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.