Det poppade lite överallt, både i pallkragen, stekpannan och på motorklubben.

Visste inte vad jag skulle ha i pallkragen, men för att fylla upp med nåt, så fick det bli popcorn i halva lådan.


Så pass bra väder att det gick fort…


Haha, jo jag spårar, som vanligt. Det vet vi väl allihop, att popcorn blir det inte, men popcorngräs. Har man tumme med någon kan det till och med bli majs, men den tummen vet jag, att jag INTE har.

Vi gjorde oss en grill lunch och fick oväntat besök, med finbil. Det var Mats och Hafdis som var ute och gled och ville ha lite kaffe. Vilket dom givetvis fick, alltid roligt då nån tar sig tid att kika förbi ☺️


Popcorn inspirerad som jag blev, så plockade jag fram en stekpanna, tände upp elden igen, gick in och hämtade en flaska opoppat, och testade att poppa över elden.


Det funkade fast svårt att veta rätt temperatur. Ska ju inte vara för hett och inte för kallt.

Apropå mat, så är jag med i en grupp om vad som händer i Malå. Gillar deras Frasses. Kolla vad dom har för meny utöver den sedvanliga.

Älskar att dom har andra alternativ, och att dom erbjuder olika maträtter varje vecka. Varför kan dom inte göra så här på fler ställen. Eller…gör dom redan det fast jag inte vetat om det. Vi äter sällan ute på hamburger hak, men… Nä, överlag gillar jag Malå mer och mer. Dom ser ut att göra massor med roliga saker i samhället, och många engagerar sig i aktiviteterna. Nästan så man blir sugen att flytta dit, fast bara nästan.

Gick ut med Winstone en tvärsväng före middagen och träffade på Mats och Susanne Hedin. Dom var på väg till ”deras” klubb, Getaways motorclub, där dom skulle äta middag. Dom tyckte att jag och Åke kunde komma förbi där, på kvällskvisten.

Jamen why not! Alltid kul att göra nåt man inte gör till vardags. Vi tog en promenad över dit, fick både öl och Bourbon serverat. Det poppades även där, inte majs men musik. En riktigt najs klubb, dom har.


Och mycket trevliga människor, en kul kväll med andra ord!


Blev en sen kväll, och idag är man väl i alla fall lite glad att sånt här inte händer var dag 😁

Ha en fin söndag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten