Wheels, cruising, cruisade och lite bilar 😁

Vilken gÄrdag det blev. Tur med vÀdret under Wheels utstÀllningen, kom nÄgra fÄ droppar Àven om himlen skiftade i alla olika nyanser av blÄtt, grÄtt och svart. Det mullrade ordentligt till och frÄn, men inte sÄ mycket mer Àn det.

Gissa att det kommer att komma lite bilder nu. Mest pÄ bilar som stod pÄ fÀltet, men Àven pÄ besökare.


Jag och Åke tog ett varv pĂ„ stan, vid 15 tiden, dĂ„ var det framkomligt.


PÄ hemvÀg kom vÀrldens skyfall, Àven om det inte varade sÄ lÀnge sÄ hann allt bli blött. Visst, vi behöver regn, tyckte vÀl mest synd om dom som stod kvar pÄ fÀltet för att plocka bort skrÀpet. Och kan hÀnda en och annan cab som inte hann fÄ upp taket.

Mats Alfredsson var pĂ„ plats đŸ€©, och kolla, Åke vinkar…👋


In med Camaron i garaget för att vÀnta ut blötan. Sen gjorde jag det enkelt för oss och bestÀllde lite middag frÄn La ciau. Kokade kaffe och stÀllde i ordning möblerna dÀr ute. Vi har ju en liten FB sida, specifik för bil intresserade tjejer. Tanken Àr vÀl att vi ska kunna dela erfarenheter, lÀra oss saker, kanske Äka ut pÄ turer som vi anordnar, nÄn garagetrÀff eller om vi kan hitta pÄ nÄt annat kul.

MĂ€n Ă€r inte inbjudna i gruppen men dom Ă€r inte förbjudna att följa med, om dom nu skulle vilja. IgĂ„r hade vi spontan fikatrĂ€ff hĂ€r för dom som hade tid att kika förbi. Vi satt och pratade om..tadaa, bilar, minnen och lite Dragracing, sĂ„ dĂ€r, bara för att…

Vi försökte oss sedan pÄ ett cruisingvarv pÄ stan, men nu var inte det inte bara svÄrt att ta sig fram pÄ grund av alla bilar i rörelse (eller icke rörelse), Polisen stod borta vid vÀnstersvÀngen in pÄ Storgatan och stoppade all den trafiken. Jag svÀngde glad i hÄgen ner pÄ kajen. Inte en bil förrÀn vÀgen svÀngde och jag kom ner till skaterampen, dÀr var det stopp, big tajm.

Jag gjorde en liten fuling och vÀnde under bron och körde uppÄt och hemÄt igen. Det gick, det med. Elisabeth hann frÄga ifall jag ville haka med till PiteÄ idag, pÄ Dragracingen som kört igÄng sin veckolÄnga tÀvling. Och mina vÀnner, det Àr precis dÀrför jag sitter uppe i denna arla timme och trycker kaffe. Vi Äker om 25 minuter.

SÄ blinka bort sömnen ur ögonen, lite mer kaffe och frukost pÄ det, sÄ Àr jag redo för en tripp. OvÀntat men hey, ibland Àr det kul att fÄ vara spontan och bryta vardagen med nÄgot annat.

Ha en fin söndag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Kenth

  fina bilder …Var skoj se den blĂ„ Shelby GT500 frĂ„n Sörmjöle som jag kĂ€nt till sen 1973 Ă„ter nöter
  asfalt av sonen i familjen efter lÄng tids vila pÄ logens trÀgolv. minns dÄ man fick Äka med en svÀng i den pÄ 70-talet DÄ Arnold tog oss ungdomar pÄ en tur:)

   • Tina

    och definitivt sÄnt som jag behöver trÀna pÄ! IgÄr kvÀll nÀr vi hade tjejerna pÄ overnight stay, gick vi pÄ uteservering vid havet. Efter det slog Mr C till, med spontanitet och det blev nattbad i det stilla havet. Till tjejernas plask och jubel. De Àr sÄ hÀrliga att hÀnga med. Ska skicka bild pÄ Messenger.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.