Jag fixade det…pusslet đŸ§© alltsĂ„, wohoo 😅

Åke har hĂ„llit pĂ„ i dagarna 3, med att försöka fĂ„ bort styrleden pĂ„ bussen. Inte det lĂ€ttaste, och absolut INTE lĂ€ttare dĂ„ man inte har dom rĂ€tta verktygen.


IgÄr, efter ett jÀdrans brÄkande med att försöka vÀrma skiten, för att saker ska expandera och sedan hamra för att fÄ den att lossna, sÄ gick jag dit. FrÄgade om jag skulle prova slÄ medan han vÀrmde. 3 slag och


DÀr lossnade den Àntligen, wohoo!! Och nu sitter den nya pÄ plats.


Nu Ă€r frĂ„gan, var det jag som var duktig och fixade arbetet? Eller kan det jĂ€mföras med dom dĂ€r gĂ„ngerna du suttit med ett stort, 1000 bitars pussel, med stor blĂ„ himmel och blĂ„tt hav. 10 dagar senare har du 2 bitar kvar đŸ§© đŸ§© och dĂ„ sladdar nĂ„gon in och lĂ€gger dom bitarna och tjopp, sĂ„ var det klart. Ingen konst alls, eller…đŸ€”

Nej det Ă€r Åke som fĂ„r Ă€ran, han har slitit hĂ„rt för att fĂ„ bort det och med den ute sĂ„ var det ingen sak. Vi hjĂ€lptes Ă„t att sĂ€tta upp dĂ€cket pĂ„ hjulnavet och dĂ„ var den sidan klar.


Satt ute nÀstan hela dagen, laddade inför dom hÀr 2, kommande arbetsdagarna. Idag och imorgon, sen Àr det semester pÄ riktigt. SÄ hÀrligt! Winstone njöt, han med.


Blev uppringd av lĂ€kare som undrade hur det var i knĂ€et…alltsĂ„ wow, vad dom ligger pĂ„. Eller har deras lappar och noteringar hamnat mellan stolar medan dom fortfarande kan se att det Ă€r ett pĂ„gĂ„ende Ă€rende, och dĂ€rför kollar dom upp grejerna?

Bra Àr det i alla fall. Det kÀnns sÄ mycket bÀttre att dom meddelar muntligt vad som hÀnder Àn att man gÄr hemma och undrar varför allt stÄr still och man hör inte ett ljud. Med tanke pÄ semestertider sÄ Àr det ett dubbel bra, pÄ den.

Avslutade dagen med trĂ€ningen som skulle ha varit gjord pĂ„ söndagen men den gick ju bort pĂ„ grund av andra, legitima saker. ”Dagen efter Wheels”, för vissa och resor pĂ„ dryga 40 mil, för andra 😜

ApropÄ Wheels, Mats Alfredsson, mannen som alltid Àr redo med kameran, tog en till bild pÄ bilen, haha. Kan aldrig bli för mÄnga. Klicka pÄ hans namn om ni vill kolla in hans youtube kanal, dÀr finns det mer bilar.

Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.