Inga lik i garderoben, men sin Sambo i… 😹đŸ€Ș

Vi fick en fin, solig dag igĂ„r. Även om graderna inte var just nĂ„ högre Ă€n 20, sĂ„ var det alldeles lagom. Nicco klippte grĂ€set, Ă€ven jag. Inte alls dumt att ha uppsamlare sĂ„ man slipper kratta. Och det var ju hur bra som helst att det blev gjort, för nu, för 30 minuter sedan, kom regnet.

TĂ€nk vad bra det hade varit om man kunde fĂ„ ha, ”annvardag vĂ€der” â˜€ïžđŸŒ§đŸŒ€â›ˆ

Winstone passade pÄ att ha altanhÀng mellan smÄ prommisar i omgivningen.


Vi Ă„t gemensam grillmiddag, uppe pĂ„ backen. Sivert hade gjort en jĂ€ttegod potatisgratĂ€ng Ă„t oss alla. Jag bidrog med sallad och Nicco vispade ihop pricken över i:et, en vinegrĂ€tt. Inte pĂ„ bild, dock, haha…


Vid bordet blev det prat om dom olika generationerna, ni vet, typ 40, 50, 60-talister med fler. Dom hÀr generationerna har andra namn. Och teorier om hur dessa mÀnniskor frÄn olika generationer skiljer sig Ät. Nu Àr det lite flytande beroende pÄ var du letar pÄ nÀtet. Men pÄ vk.se har dom visat pÄ nÄgra exempel.

 

 

Jag har bara printat Åkes tillhörighet, och min. Han Ă€r en Babyboomer

 


Och sjÀlv tillhör jag generation X (love it)

 


Fast visst Ă€r det lite som horoskop. Alla kĂ€nner nog igen sig i mycket av det som stĂ„r skrivet. Men sjĂ€lvklart pĂ„verkar hĂ€ndelser under livet, en del av hur vi blir. Även om vi aldrig blir ”fĂ€rdiga”. Och ingen Ă€r som man en gĂ„ng var. Allt förĂ€ndras med upplevelser, vad vi lĂ€r oss, och absolut av dom dĂ€r misstagen vi alla gör.

Syrran bjöd sedan ner oss alla pÄ en god rabarberpaj, som avrundning pÄ dagen.


Nere i stugan tyckte Sambo att det var God natt, drog ut lĂ„dan i den lilla byrĂ„n och hoppade in…knasbollen!! Nicco har alltsĂ„ inga lik i garderoben men har sin Sambo i lĂ„dan 😂

Tror jag var först uppe av alla, nu pĂ„ morgonen. Fick upp ett stĂ€dar il. Jag var rĂ€tt sĂ€ker pĂ„ att det skulle börja regna. SĂ„…fram med dammsugaren och stĂ€dade utedasset. Vi ska vĂ€l fixa dit en matta som ska sĂ€ttas fast med list. FĂ„r se om regnet lĂ€ttar under dagen. Sen tog jag och Winstone morgon svĂ€ngen. TrĂ€ffade pĂ„ en rĂ€v…


Och plötsligt fick Winstone upp farten. Roligt att ÀndÄ leklusten finns dÀr Àven om det Àr lÀngre mellan gÄngerna.


Ha en fin söndag, allihop! Lainejaurudden over and out!Fotnot: Theresé HÀllsten fotade i midsommar. En vidvinkel bild, blev det.

Maria Lundmark HĂ€llsten