HjĂ€rna đŸ€Ż och hjĂ€rta 🧡 behöver sitt

Hann ta in 2 liter
.ish blĂ„bĂ€r igĂ„r, innan spöregnet kom. Men det finns mer, dĂ€rute i busken. NĂ€stan sĂ„ man skulle behöva en till frys. NĂ„ja, man kan ju koka sylt
kanske blĂ„bĂ€rsmarmelad, har jag burkar?

ApropÄ burkar, sÄg ett tips igÄr, frÄn nÄn sida pÄ fejjan som jag inte följer men, ibland fÄr man upp tips pÄ olika grupper som dom tror att man skulle kunna gilla. HÀr var det en amerikan som frÄn barnsben, fÄtt lÀra sig av sin mormor/farmor, att tomma burkar, tar lika stor plats som fulla. DÀrför fyller man dom rengjorda burkarna med vatten.

DĂ„ finns det dĂ€r vattnet som man kan behöva om det krisar. Vatten som stĂ€ngs av eller vid en krissituation. Ja, visst Ă€r det sant, och tĂ€nk att det Ă€ndĂ„ Ă€r sĂ„ pass enkelt, men gör vi det dĂ„? Mm, kanske imorgon, eller till helgen. Tanken Ă€r oftast god, men det rĂ€knas egentligen inte förrĂ€n man gjort det man tĂ€nkte göra. Ska berĂ€tta nĂ€r min tanke
gĂ„tt vidare till ”The to do list for today!”

SĂ„g Ă€ven ett annat inlĂ€gg, som hamnade i flödet. Var tvungen att skrolla upp igen. Hur
vad
gör mĂ€nniskan? TĂ€nk om man hade haft skills att göra nĂ„got sĂ„nt hĂ€r, och har ALLA, förutsĂ€ttningar att faktiskt kunna trĂ€na sig till det? HĂ€r fĂ„ ni klicka pĂ„ bild för att se en short frĂ„n TikTok, men har ni FB, leta reda pĂ„ sidan som stĂ„r lĂ€ngst upp, sĂ„ fĂ„r ni se det jag sĂ„g, otroligt!!

Mjae, tror inte det. Ålder och krĂ€mpor kan sĂ€tta kĂ€ppar i dom omtalade hjulen. DĂ€remot, mina vĂ€nner och bekantingar, kan det aldrig bli fel, att göra det man kan för att ta sig dit man vill.

Man behöver inte sĂ€tta ett ouppnĂ„eligt mĂ„l för dĂ„ Ă€r det nog redan kört frĂ„n början. Utan vĂ€lj nĂ„got som du VET, att du kan fixa. NĂ€r du Ă€r dĂ€r, kan du Ă€ndra ditt mĂ„l och förbĂ€ttra det du redan kan. Du tar dig bĂ„de framĂ„t och uppĂ„t. NĂ€r jag ser klipp som dom dĂ€r, kan jag inte lĂ„ta bli att nudda vid det dĂ€r ordet ”tĂ€nk om”.

Inte tĂ€nk om, i nutid, utan mera, tĂ€nk om man hade haft det drivet dĂ„ man var i tonĂ„ren. Vart hade man dĂ„ kunnat vara idag. Jaja, inte i luften som den killen i alla fall, dĂ€rför jag hade driv för andra saker, hahaa
.

Fast ett Àr sÀkert, ingen Àr för gammal för att ta tag i det man borde göra, för sin egen hÀlsas skull.

Blir en stötvĂ„gs session för mig och mitt knĂ€ idag. Har bokat in ett besök hos osteopat ocksĂ„, se
jag gör alltsĂ„ saker för min egna hĂ€lsa.

HĂ€lsa handlar inte enbart om kroppen, utan hjĂ€rnan och hjĂ€rtat behöver sitt. Det ombesörjer jag med en Öviks resa till helgen med kusin hĂ€ng 🧡 Och gissa vad, det blir Övik nĂ€sta helg med, med Tina hĂ€ng 🧡 Underbart!

ApropÄ underbart, hÀr avslutar jag med en underbar skylt, som förmodligen sitter pÄ ett Bibliotek, nÄnstans i vÀrlden.

Ha en fin onsdag, allihop!