Sally rockar och jag rockar med henne…đŸ˜ŠđŸ€˜đŸ˜œđŸ‘Œ

Pratandet i mobilen fortsatte under hela gÄrdagen. Blev ett avbrott dÄ jag for till mamma för en kaffe. Eller, njae, ett samtal blev det dÀr med, fast av kortare karaktÀr.

Nicco hade fullt upp och Ă€ven jag sĂ„ det bestĂ€mdes att trĂ€ningen fĂ„r bli idag istĂ€llet. Efter middagen pratade jag med en gammal kollega, dĂ€r blev det 1 timme och 50 minuter. Och sista samtalet för dagen, fick gĂ„ till Sally. En kortis pĂ„ 30 minuter. Summa summarum
5 timmar och 23 minuter totalt, enbart i samtal. Ej inrĂ€knat alla sms och skriverier.

NĂ„vĂ€l, apropĂ„ Sally, Ă€r jag ju mĂ€kta stolt och tycker det Ă€r jĂ€ttekul att hon blivit kontaktad av nĂ„got som heter Sweden Select. Nu fĂ„r TheresĂ© komma in och korrigera om jag skriver fel, men
 Det innebĂ€r att det plockas ut spelare som uppfyller deras förvĂ€ntningar och dessa spelare fĂ„r dĂ„ gĂ„ vidare och Ă„ka pĂ„ trĂ€ningslĂ€ger till bland annat Frankrike. Dom bildar ett lag som spelar för Sverige. Tv Pucken tror jag Ă€r nĂ„t som dom utvalda fĂ„r vara med i.

Det Ă€r givetvis en bit kvar att ta sig hela vĂ€gen dit, och det krĂ€ver ocksĂ„ en hel del för att hĂ„lla sig fast dĂ€r. Vi fĂ„r se hur det gĂ„r, men
 you rock, Sally

Det har sÀkert inte undgÄtt er vad som sker pÄ Cytiva hÀr i UmeÄ. Katastrofalt, tycker jag. Hur en arbetsgivare fÄr strunta totalt i deras arbetstagare. HÀr sitter vi och anser att alla som kommer till Sverige ska respektera vÄra lagar och regler, men utlÀndska aktörer som köper upp vÄra företag fÄr köra sina egna race och strunta fullstÀndigt i vÄra rÀttigheter.

Jag ska inte skriva mer om det dÄ jag kan ha en tendens att trampa i klaveret, men det Àr i alla fall min Äsikt och jag har fler
tro mig.

Kusin Annas inbjudan till Genesön, lÀt vÀl helt underbar. Det blir lunch dÀr, imorgon. Utflykt till skog/hav. Middag utan slut och en sen frukost innan hemfÀrd. Hur toppar man det Jo jag vet, allt har ju sin tid och plats. Och det dÀr, Àr tiden och platsen för oss, just nu i helgen. Underbart!!

Idag ska jag inte bara trÀna utan jag har ocksÄ en kaffedejt pÄ Ullas, med en tjej jag inte kÀnner, haha. Jo hon Àr med i min lilla grupp pÄ FB, som jag inte riktigt tagit tag i. Det Àr en bilrelaterad grupp riktad till tjejer och kvinnor. Egentligen för att knyta till sig dom som nödvÀndigtvis inte, behöver Àga ett fordon men som har ett intresse. VÄr kaffe tillsammans handlar dock inte om bilar eller det intresset, men vi har nÄgot annat gemensamt. Och det ville hon lyfta lite med mig.

Jag Äterkommer om det, ifall det kÀnns som nÄgot jag skulle kunna skriva nÄgot om.

Nu vÀntar Winstone pÄ utgÄng, frukost ska intas och man kanske mÄste rasta det dÀr andra djuret idag. Snabeldraken! Borde stÀda upp och göra klart nere i Rosa rummet med, dÄ Tina kommer att sova över en natt, som inte Àr alltför lÄngt borta nu. SÄ jag önskar er alla en fin fredag och apropÄ djur, avslutar jag med en kort, smÄrolig historia.