Till det sista andetaget…🧡

Det blev en lÄng, intensiv dag pÄ lasarettet igÄr. DÀr jag fick ta avsked av en person som betytt en hel del under alla Är vi kamperat ihop. Den hÀr vÀnnen har avslutat sitt Àventyr i det hÀr livet och gÄtt vidare till nÀsta.

För oss som Ă€r kvar, blir det att vĂ€nda blad och sen fĂ„r vi se vad som hĂ€nder i nĂ€sta kapitel. En förtvivlad röst frĂ„n rummet dĂ€r vi satt efterĂ„t: ”-Varför dör mĂ€nniskor som förtjĂ€nar att leva?”

Finns inga svar att ge, men frĂ„gan vĂ€cker Ă€ndĂ„ tankar. Livet vi har, styr vi sjĂ€lva över, fast det krĂ€ver att rĂ€tt person stĂ„r vid rodret. Vi Ă€r alla olika individer med sĂ„ stora skillnader i vĂ„r packning, att man aldrig kan jĂ€mföra en mĂ€nniska med nĂ„gon annan. Man kan dra paralleller, man relaterar men det sĂ€ger Ă€ndĂ„ ingenting om individens inre. Vi Ă€r nog alla, gĂ„tor och vem vet
dĂ€r vi hamnar efterĂ„t, kanske svaren finns, eller sĂ„ fortsĂ€tter vi, fast i annan tappning.

Jag Ă€r i alla fall glad över att jag fick sitta dĂ€r till slutet, hĂ„lla en hand och höra det sista andetaget. Inget man vill men det blir Ă€ndĂ„ ett fint avslut pĂ„ en lĂ„ng resa hĂ€r pĂ„ jorden och en lycklig fortsĂ€ttning i en annan vĂ€rld 💜 🧡

Ha en fin dag, allihop!

 

Maria Lundmark HĂ€llsten