Jag bestĂ€llde en sak 😯 FörvĂ€ntningarna stĂ€mde inte riktigt đŸ˜”â€đŸ’«đŸ™ƒ

Jag bestÀllde en sak pÄ nÀtet. SÄg en filmsnutt pÄ denna utdragbara stÄng, och tÀnkte att hÀr, finns det potentialer, minsann.

Kanske passar uppe i stugan medan vi funderar ut vart man ska stĂ€nga ute sommarljuset och pĂ„ vilket sĂ€tt. Eller alternativt i vĂ„rt sovrum, för att bryta av tapeterna med ett tyg av nĂ„got slag. Sen blev jag Ă€nnu mer nöjd över bestĂ€llningen och hoppades att den skulle hinna komma innan TheresĂ© och Sally kommer. För dĂ„ skulle jag hĂ€nga upp den nere i Sallys
”sleepover” rum, med nĂ„t fint tyg, för att dölja Ă„tminstone en av vĂ€ggarna.

StĂ„ngen kom igĂ„r
78cm lĂ„ng och inte en centimeter lĂ€ngre. Passar inte ens i dörröppningen. NĂ„n som vill köpa? Kostar bara 349:- Som fĂ„tt!! NĂ€hĂ€ ni, hunden ingĂ„r INTE i priset.

JodÄ, jag har pausat betalningen via Klarna, och mejlat företaget. Inflikade att jag inte ens skulle betala 45:- för den pinnen. Den kan dom fÄ i retur och sedan skeppa vidare till Kina dÀr den kommer ifrÄn. Jag bifogade Àven alla dom dÀr bilderna, inklusive den pÄ Winstone.

SÄ dök det upp en bild pÄ nÀtet igÄr, apropÄ förvÀntningar och verklighet. Haha, passar bra hÀr, tÀnker jag.

Var ut pÄ Avion igÄr, dÀr var det pÀrlemomoln men hann inte fÄ till nÄn bÀttre bild Àn sÄ hÀr

Åt en mellanmĂ„ls macka med Nicco för att tanka lite energi

Kom hem och insÄg att jag glömt köpa den andra viktigaste saken som jag Äkte dit för. NÄvÀl, jag kanske hittar pÄ nÄt annat istÀllet eller sÄ fÄr jag ta en till svÀng, dit ut.

Klockan 22 igĂ„r kom jag pĂ„ att jag skulle göra en inlagd Tofu, som jag kommer att lĂ€gga i en vegetarisk gubbröra till julbordet. Den brukar faktiskt bli jĂ€ttebra, hur galet det Ă€n mĂ„ lĂ„ta. Ska Ă€ven testa göra en vegetarisk Janssons. Och dĂ€r Ă€r det inget fisksubstitut utan det Ă€r förmodligen kryddorna man ska anvĂ€nda som gör att man kĂ€nner igen Janssons frestelse. Kommer dock att döpa om den till ”slĂ€ng er i vĂ€ggen” frestelse (ifall den nu blir sĂ„ bra som betyget sĂ€ger).

Har lite att göra idag med, sĂ„ nu blir det en tidigare frukost, i alla fall för mig som brukar ta den vid 9–10, och sedan kanske jag tar en svĂ€ng med Mr W innan jag kör igĂ„ng dagen pĂ„ riktigt. Önskar er alla en fin onsdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten