In och utsida kan vara 2, helt olika saker

Det är inte så mycket som skiljer en gråsparv och pilfink åt. Många har trott att det är gråsparvar som besöker våra fågelfrö automater och fågelbad, men det är det inte. Här är det pilfinkar, minsann

Och här har ni gråsparven

 

Dom är inte enkel att se skillnad på så man förstår ju att man kan ta fel.

Apropå fåglar såg jag en härlig bild på FB. Kolla först in ugglan, visst blev det nostalgivarning…Fablernas värld var det som poppade upp hos mig. Men sen, vad den gör, haha. Drar iväg med käpphästen 😆

Kan inte låta bli att filura på vad stackarn den ska med käpphästen till. Inte mycket föda på den i alla fall  🤔😊

Föda ja, och sånt man äter. Jag vill ha ett ½ äpple i min morgon yoghurt och köper hem 4-5 stycken så det finns hemma. Slår mig själv, upprepade gånger i huvudet då jag luras av utseendet på dom. Jag köper 90% av gångerna, Pink Lady, men så brukar det dyka upp Cosmic Crisp, supergod vid absolut rätt tillfälle.

Men sen läggs oftast dom här, ”i 🧡 eco” bredvid. Ser lite inbjudande och goda ut. Ja…jag slår till

Även om jag haft mer dåliga än bra erfarenheter av dom. Var det annorlunda denna gång? NEJ!!

Nu är det absolut färdig köpt. Dom där äpplena kommer att gå fetbort. Jag vill inte ha bruna äpplen med intetsägandes smak och mjuk konsistens. Det ska kännas då man tuggar och det ska smaka gott.

Och lesson to learn…utsidan säger absolut inget, om insidan. Det mina vänner, gäller ALLT med innehåll.

Har varit ut på liten morgonpromenad med Mr W. Det gick lååångsamt. Han gick myrsteg bakom mig, jag vänder mig om för att kolla vad han håller på med. Han gör allt för att gå i min skugga, hahaa… han är bäst, på bägge sidorna, in och ut…🧡

Ha en fin måndag, allesammans!

Maria Lundmark Hällsten