Det var verkligen en strapats 😉

Fick tips av Tina att man Àven kunde stÄ pÄ ett ben och vrida huvudet frÄn vÀnster till höger med ögonen öppna. Undrar om hon tipsade mig om det, för att jag ska kunna se vart jag faller dÄ jag tippar omkull

Hahaa
nej det var ett bra tips, för mig var det nĂ€stan lika illa som att blunda. Men det kĂ€ndes Ă€ndĂ„ bĂ€ttre. SĂ„ man kan ju börja dĂ€r istĂ€llet om man har svĂ„rt med balans om man inte ser nĂ„t.

ApropĂ„ att inte se nĂ„t, sĂ„ höll jag pĂ„ missa gĂ„rdagens upphittade


Eller ett uppstÀllt tÀlt, kanske inte rÀknas till upphittat? Njae, det gör det nog inte med tanke pÄ att camparen borde ju veta vart dom placerat tÀltet.

Winstone var faktiskt aningens misstĂ€nksam mot det dĂ€r. Han stod och snusade i luften, vĂ€nde sig till och med om och luktade flera gĂ„nger dĂ„ vi gick förbi. Det var dĂ„ ett nĂ„got, udda stĂ€lle att slĂ„ lĂ€ger pĂ„. Fast alla stĂ€llen Ă€r vĂ€l udda förutom dom vanliga 😉

SĂ„g en ”rolig” bild pĂ„ fejjan i förrgĂ„r

Jag skulle ju vilja pÄ stÄ att bilden stÀmmer. Det tog vÀl nÀstan en halv dag att ta sig till skolan. Jisses, man skulle ju gÄ pÄ en smal stig uppför en brant backe genom skogen för att passera vattentornet och sedan gick det utför pÄ en asfaltsvÀg som kunde liknas med ett stup. Det var en strapats, bara det

Jajaa
kanske inte sĂ„ lĂ„ng vĂ€g att gĂ„, fast upplevelsen stĂ€mmer nog in pĂ„ första bilden. Vi som vet, vi vet

Hade en massa att göra igÄr sÄ dagen försvann, jag Ät min middag efter 22.00 och slÀckte lampan 00.20. För att kliva upp kvart över fem. Ska jobba förmiddag idag, men det kÀnns ÀndÄ bra. DÄ har jag eftermiddagen att avsluta det som blev ogjort igÄr. Nu kÀnns det i alla fall som om saker bara kan bli bÀttre.

Ha en fin dag allihop!

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten