Man behöver väl inte tappa det heeelt

Jo vi vet väl vid det här laget att man inte ska vara så noga med att klippa gräsmattorna eftersom humlor och andra insekter behöver oaserna. Tycker visst att man kan lämna små oaser till humlorna, om man har en stor gräsmatta. Fast jag tycker väl inte att man behöver tappa det helt

Dom flesta ser fram emot sommaren, nystart, energipåfyllning, ja såna grejer. Nu vet jag inte om det är jag och min ålder som gör att jag plötsligt ser detta överallt? Eller är det för att vi blivit förslöade och inte ids ta bort det som sticker mest i ögonen. Gropar i asfalten är inte heller prio ett att fixa.

Det ser ut som samhällen och städer i förfall. Har vi inte pengar att hålla efter längre, eller vad är det? Gräsytan runt vår kyrka på Västerslätt är då uppenbarligen något man slänger pengar på. Vi har väl haft arbetare där utanför i flera år nu. Dom gjorde det äntligen färdigt, och för 2 veckor sedan hade det såtts gräs, Åke kikade ut och sa att nu börjar det äntligen likna nåt igen. Bilden tagen 1 juni

Så gick det nån vecka och nu har dom rivit upp gräsmattan som dom sått, och grävt ett längre hål

Vet ni varför? Nu lägger dom ner fjärrvärme. Helt makalöst hur man inte kunde ha fixat det i samma veva som dom hade grävt tidigare. Eller har dom kommit på ett fiffigt sätt att hålla sig sysselsatta.

Slöseri med pengar är det i vilket fall, inte känns det som utveckling heller. Utan man står och stampar i samma grop. Jag kanske ska sluta ha på mig glasögonen då jag är ute och går samt höja blicken och titta uppåt istället. Då slipper man i alla fall se på det…med risk att jag snubblar på nån maskros och faller på näsan

Såg det här i FB flödet, hann tänka att precis så är det

 Inte en pistol i bagaget, men då man ser en Polisbil och plötsligt går igenom i huvudet vad man kan ha gjort för fel och om man har koll på att bältet sitter där det ska. Har man körkortet med, är försäkringen betald…är man odrucken…hehe…nu spårade jag, det har jag koll på, tro mig. Men ändå är det känslan man får, man håller på att tappa det helt, haha…jösses!!

Nej mina vänner, nu vankas det frukost innan jobbet kallar. Ha en fin lördag, allihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten