Mitt ekonomiska välstånd ökade inte alls, utan krympte med -1 krona

Ni som hängt med och som kommer ihåg, vet att jag fastnade i ett mönster av att vakna exakt samma tid flera gånger om, i höstas/vintras

 

Det var den magiska tiden, som jag då tänkte på, som nåt som var halvjäkligt. Sen kom Tina med besked att just dom siffrorna kan ha en betydelse om man kollar in numerologi/siffors betydelse/änglanummer

Tre lär vara det högsta antalet som vi människor är i stånd att uppfatta med ögat utan att börja räkna eller peka med fingrarna. En del naturfolk har bara ord för de tre första talen. Talet tre blev på detta viset ofta en symbol för ”många”, ”mycket”, ”allt” och därmed också turligt.

Tretalsmystik bygger på att talet tre är heligt i många kulturer och återkommer ständigt i sagor, myter och legender. I många kulturer är de jämna talen en symbol för det materiella, som jorden och kroppen, medan de ojämna talen symboliserar det andliga såsom livet och själen.

Det står skrivet om änglanummer och allt möjligt. Detta att jag vaknade precis den tiden, hände mer än 4-5 gånger, kändes som om det var 1-2 gånger per vecka. Så hände det något som gjorde att jag fick utöka mina arbetsuppgifter, det blev omställningar till höger och vänster. Och där slutade jag vakna 3:33.

Hade som lagt siffrorna åt sidan, glömt bort hur det var, till i fredagskväll då jag stoppade in ett gäng Dumlekakor i ugnen. Ställer timern på 13 minuter…gör annat, ställer undan från diskstället, planerar kommande morgon, tycker att det dröjer länge så jag tvärslänger ett getöga på timern. Gissa tiden som var kvar…

Exakt! Den stod på 3.33

Mja hörrninini…vad ska vi tro och tänka om detta? När jag googlade runt lite så blev jag i alla fall tvärsäker på något jag skulle vilja göra. Titta på den här filmen, det kan ju bli spännande

Att det skulle kunna innebära en ökning av mitt ekonomiska välstånd, mhum. Jo vi fick visserligen in 7 rätt på V75 igår fast…vinsten blev tyvärr inte mer än typ, 49 kronor då det var en andel. Men det handlar inte om en dålig spelläggare, snarare om att det var favorithästar som gick in. Och min ekonomi i ATG kassan blev inte ett plus utan -1 krona.

Hade en trevlig gäst på besök igår. Han fick både middag och kaffe, vi spelade till och med lite Black Sabbath på skivspelaren. Satt och pratade ända till halv elva på kvällen. En kille vi fått följa under några år nu. Och min spontana tanke är att det kan inte annat än gå bra för honom. Jag hoppas mest bara att dom han kommer att stöta på, under livets gång, ger sig själv chansen att både lyssna och studera, vad det är han säger och hur han tar in det du berättar och tillför i samtalet.

Han ser och hör, mer än du tror. Och han råkar dessutom vara en kille med stort hjärta och förståelse för människors olikheter. ”Bson”, You go, and you rock!! 

 

Önskar er en fin söndag!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten