OM det kommer en Greta efter Hans, så lär det vara…

Åke kickade igång projektet med MC:n igår och körde en sväng till Dekra för att se om dom hade nåt hål i alla tider att kunna besikta den

Planen sprack, det fanns inga hål så han fick sno om hem igen.

Han hade ett ärende på banken och när han stod där så ringde en som var intresserad av bussen. Han var väldigt på och har tänkt fixa logostiken under nästa vecka. Håll en tumme för affär nu. Han var inte så brydd över att köpa den obesiktad, det skulle han fixa. Tanken är nog att han ska använda den under Street week. Det är även 2 som hört av sig på Blocket, så vi får se vart det landar.

Blev kränkt av mitt barnbarn igår. Vi hann ses en kort stund då jag kom hem från jobbet 23.20 igår kväll. Vi kramades och…ehh, hon har inte slutat växa på längden. Hon är då huvudet högre än jag

Jodajoda, jag vet att jag är kortare idag än för nåt år sedan, men nu kändes det som om jag hade krympt 15 centimeter och att hon hade vuxit lika mycket. Snacka om väx & krymp så det knakar och smäller.

Theresé satt med penna och papper och ritade upp planen för altanen. Jag var absolut lost efter 5 minuter. Men jag VET att det kommer att bli bra. Och jag är evigt tacksam att hon är bra på att styra upp och göra saker. Inget hallabaloo här utan det blir ordentligt gjort. Kommer det en Greta efter Hans stormen, så far nog stugan och inte altanen

Idag blir det att fixa trallvirke i rätt storlek. Ser ut att bli några löpmeter, kanske 250, typ. Det ska införskaffas plintar, balkskor, trallskruv och annat. Det ska packas, lastas, kommas ihåg (det är redan kört), planeras mat för vardag och midsommar. Järndropp om en stund, hämtas post och ja… vad härligt det hade varit om man hade fått gå i säng en stund. Somna och vakna upp i Malå, med en färdig altan.

Fotnot: Nä det är inte vår altan, utan jag ”lånade” bilden fån nätet

Nu har jag inte tid längre, önskar er alla en fin tisdag…på återstörande!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten