Det blir en ny trend nu…vinnartrenden 😎

Midsommarafton bjöd pÄ en del av allt möjligt. Stök och bök, jobb, rubb och stubb som avslutades med vinst i kubb, wohoo!!

Altanbygget fortsatte och idag Ă€r det ”bara” 2 plintar till som ska ner i jorden. Sen Ă€r förhoppningarna att reglarna kommer pĂ„ plats idag sĂ„ fĂ„r man börja med trĂ€trallen imorgon.

Alla bidrar pĂ„ ett eller annat sĂ€tt. Notera att Åke sitter som förste kontrollant, man ser foppa tofflorna 😉

Sambo har fÄtt komma sig ut och hÀnger, eller kanske mer korrekt ligger, under stugan. Han kikar fram mellan varven och hittills har det gÄtt bra att fÄ in honom till kvÀllen.

Nicco och Sally började göra en midsommarstÄng av den dÀr fördömda eken som bara stÀllt till det för oss. Nu fick den gÄ i graven. Ehh, den var ju inte sÄ stor, sÄ det bidde en liten en. HÀr fÄr Winstone posera sÄ ni förstÄr höjden pÄ den

Lunch intogs bakom baracken dÀr det var lÀ frÄn all kallblÄst

 

Niccos spanska potatis med mojo rojo sĂ„s föll alla i smaken
uppenbarligen

Det blev prat vid lunchbordet om hur man kunde fejka till höjden pĂ„ stĂ„ngen, sĂ„ dĂ„ gjorde jag det, hehee


Kaffepaus pÄ Siverts altan innan stök med middagen

Jag förberedde en tÄrta som skulle serveras pÄ kvÀllen. Blir galen pÄ dessa breda vispar. Det fastnar ju en massa smet pÄ dom. HÀr ser det vÀl lindrigt ut, men ÀndÄ. Undrar om dom gör recept idag med slickepottsmÄn. Fast nu fÄr dom kalla det för slickavisp mÄn

Middagens buffé bord sÄg fanatiskt ut. Jag tog ingen bild sÄ ni fÄr bara förestÀlla er den. NÀ dÀr blev man verkligen mÀtt och belÄten.

Som vanligt pÄ midsommarafton sÄ ska kubbspelet fram. Vi möter gÀnget som bor nere pÄ andra sidan Udden. Detta var tionde Äret, vi har borta nÄt Är, och tydligen har vi bara vunnit en gÄng förut. Spelet drog ut pÄ tiden, vi var nÀra

Dom var nÀra

Vi var nÀrmre och sedan dom.

Sally slog ner deras sista kubb och sedan flög Kungen och tro det eller ej, VI VANN!!

Som Emma sa, nu vÀnder vi pÄ förlorar trenden och satsar pÄ MINST, 9 Är av vinst.

Idag skiner solen, Àven om det Àr molnigt sÄ Àr det riktigt skönt ute. SÄ nu tÀnker jag njuta lite till av vÀrmen innan arbetsledaren, Theresé, kommer ner och sparkar igÄng arbetet. Ha en fin midsommardag, allesammans!

Maria Lundmark HĂ€llsten