Snabbinlägg med ett sant påstående

Gjorde i ordning word dokumentet i morse, där jag skulle skriva dagens blogginlägg. Det gick som halvdåligt. Jag satt med den blanka sidan uppe och funderade men hann inte ens komma på vad jag skulle skriva innan det var dags att hänge sig åt altanen. Fii fasen, påminn mig om att aldrig starta upp ett sånt här projekt i framtiden. Jag väntar i så fall tills jag dragit in storkovan på ATG och då anlitar jag folk till detta.

Nå, Nicco snackade om att köpa ett tält inför midsommarhelgens firande. Mest för att vi är nalta trångbodda här då vi vare sig har buss eller införskaffat en husvagn…än. Men det bidde inget tält. Kanske var nog så bra. Hon skickade detta klipp till mig som hon hittat på TikTok. Alltså…Hahaa. Klicka på bild för att se filmsnutten

Nu har vi hunnit vara in till Malå, köpt trallvirket, käkat lunch på Frasses, varit in en snabbrunda på Galejan, druckit kaffe och skruvat, sågat och måttat trall. Nu står det middag på, ”the to do list”

Så det blev ett snabbinlägg idag, och jag önskar er alla en fin måndag kväll och lämnar er med detta sanna påstående 😆

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten