Nu skiter jag i det här

Nä hörnini, nu skiter jag i det här. Karaktären sviktar och jag hoppar av min diet för den här gången. -4 kg vart det, det är väl alltid något. Jag får väl prova äta nyttigt och inte vräka i mig så mycket karameller istället så kanske det kryper neråt ändå. Jag gav upp förrgår, och jag mår prima skinka nu. Städade så gott som hela huset igår, med en kort paus för att äta lite Carte´d´or (eller hur det nu stavas) Rocky Road. Jag var läskigt effektiv av någon anledning. Vädrade sängkläder, rengjorde diskmaskinen, städade toaletten grundligt, dammsög överallt för att inte tala om att jag lagade handukshängare och ett par av sonens handskar. Hade fullt upp hela dagen och spelade bra musik.

Sen igårkväll beställde jag ett nytt Tomb Raider till PS2:an. "Underworld". Vi dammade av vårt gamla TR: Anniversary förra helgen och har suttit och spelat tills vi klarade ut det. Jag och sonen turas om att spela, han är en jäkel på att klara saker under tidspress och jag är rätt vass på konfrontationer med bossar och annat otyg. T sitter och tittar på, och han är den som oftast klurar ut vad som ska göras vid ett visst tillfälle, han ser möjligheter som inte vi ser. Vi är ett riktigt team, haha.

Undar hur lång tid det tar för CDON att få upp grejerna hit. Om jag har riktigt tur och dom skickar med brev borde dom dyka upp imorrn, om det blir paket blir det väl på fredag. Före helgen borde dom då vara här. Det slank ner lite annat i varukorgen också, jag plockade ihop 3 filmer för 99:- (Tomb Raider filmen till sonen, The Crow till mig och en ett-plan-kraschar-i-bergen-och-ingen-hjälp-kommer-så-dom-måste-försöka-ta-sig-därifrån-film till T. Plus True Blood säsong 2 och Dexter säsong 1, vilken jag har hört ska vara bra.

Så i helgen blir det nog enbart att ta det lugnt hemma framför TV:n, om jag inte lyckas lura min kära Sofie att inmundiga lite vin och drinkar och avhandla livets viktigheter.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.