Här ska fixas fest

Bestämde idag att här ska fixas fest! Jag vet inte hur länge sen det var vi fixade nånting i festväg, sista riktigt stora festen vi hade var väl barinvigningen för x antal år sedan.

Finns det nånting jag fullkomligt älskar är det att fixa fest. Jag har mest nöje av själva planeringen, allt som ska ordnas och planeras och inhandlas och designas. Sitta och damma av gamla bekantskaper och eventuella nya och ta sig mod att skicka ut en inbjudan och kanske få respons. 

Ikväll har jag suttit i minst 1 timma bara för att designa inbjudningarna, för en gångs skull blir det inte nåt hemmabygge utan jag har beställt ett gäng från ett tryckeri. Jag vart helnöjd med resultatet:

Inte illa va? Nu ska jag bara sitta och svettas en obestämd tid och hoppas att dom dyker upp när dom ska.

För övrigt i helgen har vi fixat till lite hemma, vi har byggt om lite vars vi hade det gamla skruttiga datorskåpet förut. Nu ser det ut så här (dock vart färgerna lite sunkiga på bilden, men men, man kan inte få allt här i världen) Och dom där fula dokumentsamlarna måste vi definitivt byta ut inom en snar framtid… och fixa sladdarna som hänger där efter väggen… jaja, det ser bättre ut i verkligheten hursomhelst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.