Marja

Den långa resan.

En mycket kortvarig uppvaktning.

I dag är det torsdag och vattengympa. Tjohoo!

Ni får stå ut med att jag tjatar om denna vattengympa, men för min kropp och mitt välbefinnande är det den bästa motionen. Jag kan inte springa på land, men i vattnet är det inga problem och jag har äntligen kommit underfund med hur man springer på stället i vattnet. Inte bara ett fjuttigt tåspetsnuddande i botten, utan spark bakåt med studs i hela kroppen. Det känns befriande ända in i själen.

Förra veckan hade vi en vikarie, som körde båda upptempolåtarna två gånger. Ojoj, så vi sprang och hoppade. Det gällde verkligen att se till att behagen höll sig i baddräkten.

När jag sen hastade till bussen, möttes jag av denna kompis högt uppe i backen.

Änderna, som hela vintern haft det bra i det varma spillvattnet från terapibassängen, har nu gått upp ur vattnet och ligger överallt på kanterna till dammen och även på cykelvägen. Cyklisterna får snällt väja för dem. När man kommer gående kommer de springande mot en, i synnerhet om man har en plastkasse i handen, för de är vana att bli matade.

Nu hade den här snyggingen tagit sig upp för backen och sedan följde han med mig ner. Jag hade ju bråttom, så han fick pinna på ordentligt, snubblade på sina egna fötter och stod på näbben ett par gånger. Jag kunde ju inte annat än att slita fram kameran och låta honom posera.

När vi kom ner låg denna tjej och väntade mitt på cykelvägen. 

Se där, hon var mycket mer intressant än jag.

Jag missade bussen, men det var det värt. Det är inte varje dag man blir uppvaktad av en så galant herre, även om det nu var kortvarigt.

I morgon kommer ett nytt avsnitt av "Den långa resan".

Ha en fin torsdag!

6 kommentarer

  1. Sus

    Haha, uppvaktad och eftersprungen av en sådan fin herre! Det är bara att gratulera 🙂

    Men livet är som det är, ibland blir man överglänst. Det är bara att ta nya tag 🙂

    Kram på sig, jag tröttnar då inte på vattengympan utan gläds med dig! Kanske kände denna vackra herre att du var nyss uppkommen ur vattnet 🙂

  2. Babs

    Hoppas du hade fin gympastund!
    Tänk om du blr uppvaktad nu igen när du ska till bussen eller han kanske fastnade för den lilla anddamen.
    Kram

  3. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2010-04-22 20:18)
    Tack! Gympan var jätteskön. Ingen eskort i dag dock. Dammen hade intagits av en massa skränande måsfåglar, så änderna hade fullt sjå att vakta sitt revir.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.