Marja

Den långa resan.

Dagens utflykt.

Nu är det varmt. Vet inte hur många gånger jag vände på kudden i natt.

I dag har jag varit och uppvaktat en före detta kollega på hennes 50-årsdag. Vi for till sommarstället i Rickleå vid havet. Ett perfekt ställe att ha öppet hus en dag som denna.

Vi blev bjudna på en mycket god buffé och kaffe med hembakad jordgubbstårta. Födelsedagsfirarens barn hade skrivit en sång, som vi sjöng till Ugglas melodin “Jag mår illa”. Den melodin är ganska svår, men refrängen blev riktigt kul. Och alla mådde förstås bara bra.

På hemvägen försökte vi undvika E4:n och åkte genom Rickleå samhälle och Ratan. Oh, vad det var vackert. Trädgårdarna prunkade och i Ratans lilla hamn låg det fina segelbåtar.

Lupinerna är nästan utblommade nu.

Ha en lugn onsdagskväll <3

8 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Jag hade då tänkt mig att få några av mina 1000 tals Lupiner att blomma en gång till! Så jag har klippt bort fröställningarna på ca 60? som är närmast altanen=)

    Ha en skön kväll!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Jämte liljekonvaljer så är lupiner mina favvosar nummer två. Har aldrig fått några att blomma i vår stuga uppe i Malå, men det finns massor runt omkring där, i omgivningarna, hm…kanske skulle göra ett nytt försök. Ha en fin onsdags kväll!

  3. Sus

    Så härligt att komma ut till kustbandet och dessutom äta god mat och träffa vänner! Det låter som en skön dag/kväll… precis vad som behövs dessa varma dagar.

    Jag älskar lupiner, hur kan man inte tycka om lupiner?!

    Kram i värmen

  4. Marja Granqvist

    Svar till Sus (2010-07-15 14:47)
    Ja, det var en toppendag.
    Många anser att Lupiner är ogräs… den kan ju bli ganska många på vissa ställen och breder ut sig ganska snabbt. Jag tycker om de lila och rosa färgerna, ju fler desto skönare.
    Kram

  5. Babs

    Jag gillar lupiner och har dem längst bak i en rabatt men de får inte ta över, de gör lätt det.
    Låter som att du hade en fin dag!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.