Marja

Den långa resan.

Ingen ny klocka ännu.

I dag for jag ner på stan för att leta efter en ny köksklocka. Jag har ju väldigt specifika krav. Jag vill att den ska ha tydliga siffror, alla minuter utmärkta med streck, gärna grön och lite rolig. På Lagerhaus hade de en klocka med röda siffror och en klocka med olikfärgade siffror. Njaee. På Ur & Penn hade de en turkosfärgad klocka med separat timer under. Hur lång ska man vara för att använda den timern? Sen hade de fina klockor med Hello Kitty på urtavlan. Inget för mig förstås, men jag kan tänka mig Betty Boop eller Marilyn Monroe.
Sen hade jag en massa andra ärenden, så jag får leta klocka en annan gång, eller kanske leta på nätet.

I morgon ska vi scrappa hela dagen. Vi ska vara på Ersdungens skola på Ersboda. En massa butiker för scrappare och pärlare kommer att vara där och det kommer att vara öppet för allmän shopping kl 12 -18, så passa på och kom in och köp pysselmaterial.

Nu ska jag plocka ihop mina saker och jag får absolut inte glömma dessa tre:

En påse att ha på bordet och lägga skräpet i, godisburken för energi och en liten lurvig sittdyna, inköpt på IKEA, att lägga på den hårda stolen.

Sen ska jag fixa lunchmackan, ställa fram dricka, drickyougurt, frukt och ta ut en portion moussaka ur frysen till middag. Japp, jag kommer att överleva.

Jag ser verkligen fram emot en hel dags scrappande. Vi kommer att vara 70 personer och förhoppningsvis kommer det att finnas kul tävlingar att delta i.

I morgon blir det knappast något inlägg, men vi ses på söndag.

Trevlig helg mina kära vänner <3