Marja

Den långa resan.

Viktigt med bekväma skor.

I dag när jag snubblade ut efter tidningen, fanns det en påse med gamla tidskrifter i brevlådan. Min fina kompis, som vet att jag sover länge, hade åkt förbi med tidningarna och en kram. Dagen började bra.

I kväll ska jag gå på Reumatikerföreningens medlemsmöte. Jag går inte ofta på deras möten, men i kväll ska Pålsboda Toffeln vara där. Jag gick in på deras webshop och de har fina skor till bra priser.
Det kan ju vara svårt att köpa skor på nätet om man har känsliga fötter som jag, men nu får jag förhoppningsvis chansen att både prova ut storlek och känna på lästen. Jag skulle behöva vinterkängor, walkingskor och
innesandaler.

Jag går hela vintern i ett par grova lågskor från Ecco. Jag brukar inte frysa om fötterna, men ibland kan jag ju få snö i skorna, så ett par kängor med skaft skulle jag nog behöva. Förr hade jag högskaftade stövlar, men nu får jag nästan panik (klaustrofobi) när jag tar på mig sådana och måste sparka av mig dem direkt. Jag tror att det har med balansen att göra. Fria anklar och vader = bättre kontroll.

Jag får rapportera i morgon om det blev några skor. Hoppas att jag inte beter mig som Marions mamma.

“Min pappa säger att min mamma är medvetslös när hon handlar kläder.”
(Marion 6 år)

Ha en trevlig onsdag <3

12 kommentarer

  1. Sus

    Lycka till! Här har du en som gillar ecco-skor, inklusive ecco-stövlar 🙂

    Men en favorit senaste tiden, i skog och i fjällen, har varit mina alldeles uuunderbara vandrarkängor. Dem ville jag ha på mig hela tiden, men kanske passar det sig inte riktigt inne i stan…

    Kram

  2. Babs

    Kängor eller boots med ett kort skaft är perfekt, jag gillar inte heller att gå i höga stövlar längre.
    Hoppas du hittar något.
    Kram

  3. SuomiSandra

    Jag är smått tokig i skor. Just nu står det nio, tio par på skohyllan i min studielägenhet och minst lika många par finns kvar hemma. Då har jag inte räknat mina festskor. Men de allra flesta är från loppis eller mammas gamla, så jag har inte konsumtionssamvetskval. Vinterns favoritskor är ett par högskaftade, svarta (loppis)läderstövlar med snörning där bak, stiliga värre! Fast mest älskar jag mina broderade filttofflor, också de från loppis. De börjar tyvärr falla sönder efter flera säsongers användning av mig, men det kanske inte är så konstigt – det står ”made in DDR” under sulan…

  4. Marja Granqvist

    Svar till SuomiSandra (2010-11-17 21:44)
    När jag var yngre hade jag också många par skor och väskor. Nu har jag ont i fötterna och tårna, så jag får tänka att skorna ska vara sköna.
    Läderstövlarna med snörning bak verkar häftiga.
    Kram

  5. Elisabet

    Varje gång jag går in på din blogg så märker jag att du är väldigt lik mig på många sätt. Jag går också i lågskor från Ecco på vintrarna. Sen lägger jag också händerna på plattorna innan jag går hemifrån för att jag ska vara helt säker på att jag stängt av spisen. Gör hellre så än förstör hela dagen genom att oroa mig över det 🙂 Måste vara nån finsk grej 😀 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.