Marja

Den långa resan.

Ett par till.

I kväll har jag varit på medlemsmöte med Reumatikerföreningen. Pålsboda Toffel var där med sina sköna skor. Ni kanske kommer ihåg att de skulle komma till ett möte före jul och bara uteblev. Varför vet jag inte, men nu var representanten där.

Och ja, jag beställde ett par walkingskor. Modellen är så ny att den inte finns på hemsidan, så ni får se dem när de kommer. De är lätta och luftiga med mycket nät och sulan var underbart mjuk, men ändå hård och bra. Ecco har ett par snarlika, fast nästan dubbelt så dyra. Nu får jag inte köpa fler par skor i år.

På mötet försökte jag få upp ett intresse för Medicinsk Qi Gong, eftersom det visade sig finnas en instruktör bland oss. Jag höll på med Tai Chi i flera år efter det att jag slutade dansa och har aldrig varit intresserad av Qi Gong. Antingen ägnade man sig åt Thai Chi eller Qi Gong, precis som man i min ungdom var antingen anhängare av Elvis Presley eller Tommy Steele. Numera är jag inte lika radikal, utan provar gärna nya saker.

Vem tror ni föresten var min idol, Elvis eller Tommy?

Ha en skön onsdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Babs

    Hihi, härlig liknelse, elvis var min idol och jag tror att det även var din.
    På ameliabloggen så har en av tjejerna startat en novellstafett, jag har anmält att jag vill vara med – läskigt men kul tycker jag. Vi är ungefär 15 stycken som har anmält vårt intresse. Vet inte än i vilken ordning jag ska skriva.
    Du lär få ta del av den senare när den är klar.
    Kramis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.