Marja

Den långa resan.

En bra fredag.

Det blev en bra dag i dag. Fast lite förvirrad är jag fortfarande. Jag for till stan och skulle ta ut pengar på Bankomaten, men gick raka vägen till brevlådan och blev stående framför den. Jag är tydligen väldigt osäker om jag verkligen postat kuvertet med räkningarna. Tänk om jag inte gjort det och min hjärna försöker berätta det för mig? Tänk om det har trillat ner i springan mellan byrån och väggen?

I dag var jag på massage och fick prata finska. Ajaj, så många onda muskelfästen jag hade i nacken och ryggen. Måste försöka gå på massage oftare.

Sen sprang jag på en f.d. arbetskamrat och vi gick och åt lunch tillsammans. Lite uppdatering och lite skvaller och sen gick vi och köpte tulpaner åt oss själva. Jag valde en flerfärgad bukett, hoppas den blir fin när den slår ut. I morgon blir det kanske en bild.

På väg till bussen köpte jag senaste numret av VASAPLAN. Jag köper alltid tidningen av samma försäljare, som brukar stå utanför Coop, men i dag stod han på Rådhustorget. Som vanligt finns det mycket intressant att läsa, så köp tidningen och stöd utsatta människor i Umeå med 40 kr!

Fin illustration till en artikel om hemlöshet.

Återkommer med mer när jag läst tidningen.

I kväll blir det ‘Let’s Dance’ och sedan ‘På spåret’ och ‘Skavlan’ (som jag spelar in).

Ha en mysig fredagskväll <3

4 kommentarer

  1. miie

    Jag kan känna så där också,jag vet så väl att jag tex. postat ett brev,men känner osäkerhet ändå.
    Hur är det när du är på massage och pratar finska, när det gör ont blir några finska ord el. svenska?
    Kram!

  2. Marja Granqvist

    Svar till miie (2011-02-25 19:14)
    Vi pratar finska hela tiden, men om jag inte kommer på ett ord på finska så säger jag det på svenska och han översätter till finska. Då lär jag mig ibland ett och annat nytt ord. ’Ajaj’ heter samma på finska.:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.