Marja

Den långa resan.

Bild 11. Tokigt.

Utmaning bild 11. Tokigt.

Ibland när man tror man tar en fin och konstnärlig bild, kan resultatet bli alldeles tokigt. Förra vintern tog jag några bilder på ljusinstallationerna som hängde på staketet till fotbollsplanen vid Mimerskolan. Fina, röda hjärtan, som speglade sig i vattenpölarna.


Oops, det måste vara blixten som ville vara med och hamnade riktigt lämpligt.

Dessa hjärtan har hängt på samma plats i flera vintrar. Få se om denna vinter var den sista, för nu ska man börja bygga ett badhus på fotbollsplanen och höga bostadshus bredvid. Mimerskolan ska bli hotell. Centrum kommer att vara en stor byggarbetsplats en lång tid framöver.

Jessica vann Let’s Dance i går och det var inte alls tokigt. Hon dansade med stark utstrålning och stor glädje, trots en bruten tå. Frank dansade också bra, men jag tyckte man kunde ana att han började bli lite sliten. Båda två hade en showdans som passade just deras karaktärer.

Ha en trevlig och lugn lördag <3

 

6 kommentarer

  1. Babs

    Jag hade hoppats på Frank men det var helt okay att Jessica vann hon har verkligen blivit duktig.
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-03-27 16:03)
    Jag var på vippen att skriva något om radioaktivitet, men tänkte sen att man kanske inte ska skoja om det. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.