Marja

Den långa resan.

Bild 12. Min vardag.

Utmaning bild 12. Min vardag.

Varje dag sitter jag en stund framför datorn vid skrivbordet i arbetsrummet. Utsikten genom fönstret framför mig har blivit en del av min vardag. Medan jag funderar över hur jag ska formulera mig, brukar jag ofta luta hakan mot handen och titta ut genom fönstret. Det är inte så mycket att titta på. Gatan trafikeras av lokalbussen och de som bor i området. Cykelvägen trafikeras av enstaka cyklister och gående, mest barn till och från skolan, eller föräldrar med barn till och från förskolan.

Det mest fascinerade är årstidernas växlingar. Snön på vintern, grönskan på våren, den mer neutrala sommaren och den färgsprakande hösten. Vinterkvällarna är allra vackrast, då gatlyktorna lyser på snön som ligger i drivor och det bildas ett mycket vackert skuggmönster. Då kan jag sitta länge och titta ut och drömmande beundra den vackra tavla jag har framför mig.

Jag har mest fotat vintervyer genom fönstret. Här är en vy jag har lagt upp tidigare. Det var förra vintern.

I vintras kunde det se ut så här.

Just i dag har jag detta framför ögonen. Traktorn har kört upp en jättehög med snö, som barnen har haft mycket kul med i flera veckor, men nu när snön börjar smälta, är den inte så fin.

Ha en skön tisdagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.