Marja

Den långa resan.

Snabb uppdatering.

Jag tror min dator håller på att ge upp. I går hakade Internet upp sig hela tiden och sidorna rullade upp och ner på eget bevåg. När jag går in på min mail ser jag bara en vit sida och så sitter jag fast. Kommer inte ens ut.
På min lilldator kommer jag in på mailen, så jag kan inte skylla på Gmail, utan det måste vara något med datorn. Jag har rensat så mycket jag har kunnat och nu vet jag ingen råd. HJÄLP!

Jag har precis fört över alla foton och viktiga dokument till den externa hårddisken. Sånt här stressar mig verkligen och jag har inte tid att börja bråka med tekniken nu.

I dag har jag varit och tagit influensasprutan. Jag har gjort det de senaste åren, främst för att jag bor ensam och därför inte tycker om att bli sjuk. Feber ger mig ångest. I år har jag ju dessutom varit alldeles tillräckligt sjuk, så en influensa skulle sänka mig direkt.
På hemvägen höll busschauffören på att köra över en cyklist, som utan lyse på cykeln for över gatan så att chauffören fick tvärbromsa och en tjej som stod i gången föll framstupa på golvet. Som tur var gick det bra för henne. Det var kolmörkt ute och jag såg att de flesta cyklister i stan var utan lyse på cyklarna. Hur tänker de där?

Tjejträffen i lördags var trevlig som vanligt. Vi fick en underbart god trattkantarellsoppa och äppelpaj på trädgårdens sista äpplen i efterrätt. En riktig höstmåltid med andra ord.
Nästa gång ska vi vara hos mig och jag förstod att de förväntade sig rödbetssoppa. Okej då, det blir ju enkelt för mig. Jag kanske skulle prova att koka en variant med kött i.

Jag hade tur och fick ett av utlottningspriserna i Svensk Scrapbookings maratonscrap. Har inte fått hem det än, men det är från en scrapaffär.
Jag köpte ett billigt nyckelskåp på Biltema i går, som jag ska altra och ge bort i julklapp.

Poeter.se ska hylla Tranströmer med en antologi med dikter som medlemmarna skrivit. Den ska överlämnas till honom i samband med nobelfestligheterna. Snälla, håll tummarna att min dikt om fullmånen kommer med! Det skulle vara en stor ära.

Ha en trevlig kväll <3

8 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Hmm.. måste köpa reflexer!! Har iaf varit duktig och köpt nya lysen till cykeln. Man ser ju knappt folk som inte har reflex eller lysen. Jätteotäckt.. speciellt uppe hos oss där de grävt upp kring hela kolbäcksvägen! Huvva… Hoppas allt är bra med dig i alla fall 🙂 Kram på dig Marja!

  Och lycka till med datorn också!

 2. Marja Granqvist

  Svar till Helena Nilsson Springare (2011-11-02 17:21)
  Ja, det är mörkt nu. Jag ska iväg på akvarellen i kväll och får inte glömma cykellysena. Reflexer har jag på cykeln och ryggsäcken.
  Datorn började fungera då jag gick över till en annan web-läsare. Explorer pajade av någon anledning. Misstänker en sida hos HSB som jag varit inne på.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.