Marja

Den långa resan.

Helgens alster.

Här kommer de andra alstren jag åstadkom i helgen.

För första gången köpte jag ett tävlingskit. Det är ett kit med papper och dekorationer som man skall använda till två av utmaningarna. Man får alltså bara använda det material som finns i påsen, plus egna verktyg, stämplar, färg och enfärgad cardstock. Jag har aldrig köpt ett sådant kit tidigare, eftersom jag inte gillar att vara alltför begränsad, men nu ville jag prova på det.
 
Vi skulle göra en layout och ett kort ur kitet och som underlag fick vi två skisser. Vi blev alltså begränsade både i material och utförande. Men det gick förvånansvärt bra och jag fick material över till annat.
Så här blev layouten. Jag använde fotona på den badande duvan. De finns här i min blogg.
Dekorationerna är bl.a. skrynklat silkespapper och muffinsformar… nytt för mig.



På skissen till kortet såg det ut som man skulle sy och det fanns garn med i kitet, så då sydde jag några stygn. Gult och småblommigt är inget jag brukar använda, men det gick bra det med.


 
Sen gjorde jag en layout som skulle vara en scraplift av en färdig layout. Man ska inte göra exakt likadant, men det ska synas att man inspirerats av den färdiga layouten.
Finaste Ronja: 




Ock så en layout efter en skiss. Kortet är taget i motljus, så kvaliten är väl sådär. Jag har försökt lägga fokus på pistageglassen i färgvalet av dekorationer. 
GLASS i stora lass:




 
 
Ha en skön tisdag <3
 
 
 
 
  

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.