Marja

Den långa resan.

Altrat nyckelskåp.

Nu är nyckelskåpet färdigt.

Jag köpte ett billigt skåp på Biltema med en massa hål i dörren. Det är meningen att man ska sticka in fingrarna i hålen och dra upp dörren, som stängs med en magnet.Så här ser skåpet ut efter min behandling. Jag sparade bara två hål, det räcker gott och väl.


 
Insidan av dörren är fodrad med ett enkelt papper (med text). Eftersom magneten var onödigt stark, har jag fäst en bit av pappret på den med dubbelhäftande tejp. Gjorde likadant på magnetens andra del, så nu är stängningen mjuk och fin.Inne har jag fodrat dels med samma papper som på dörren, dels med vitt notpapper, som jag sprejat lite med kaffefärgad glitterspray.
Ovanpå har jag fäst en ’dammsamlare’.


 
Delar av ett örhänge fyndat på Myrorna får dingla fint när man öppnar skåpet.I dag har jag varit en tur ner på stan och min kompis på Rådhustorget hade fått grön färg på sig. Jag hade tänkt lägga ut en bild och visa eländet, men det såg så hemskt ut på fotot, så jag avstod. Usch, vad ledsen jag blir av sådan vandalisering! Helt onödigt och så t.a.n.k.l.ö.s.t. Hoppas kommunen tvättar rent snarast.

Ha en fin tisdagskväll <3