Marja

Den långa resan.

Vardag igen.

Jaha, då var det vardag igen. 

Hoppas er helg har varit trevlig med god mat och mys framför julgranen. Jag har haft fullt upp med mina tjejer. På julaftonsmorgonen skulle det bakas pepparkakor. Det blev hjärtan, gummor, gubbar och grisar. Johanna, som är den konstnärliga i familjen, gjorde ett stort hjärta och en jättefin Kamé-dam med hjälp av kristyr och sockerpärlor.
 

Jultomten hade lämnat en stor hög med julklappar under granen och alla blev glada och nöjda. 
I går for vi in till stan. Johanna hälsade på en kompis och Ronja och jag hälsade bl.a. på min kompis på Rådhustorget.
 
Tre små olyckor har hänt under helgen. Först slutade min vattenkokare att fungera. Nåja, den var ganska gammal. Sen gick ett av de vinklade benen under min snurrstol av och Ronja for i golvet. Stolen var också ganska gammal. Det måste ha funnits en spricka i träet, för benet gick av så flisorna flög. 
Då sa jag att vi måste vara på vår vakt, för nu kommer en tredje sak att gå sönder och mycket riktigt, i går morse for två tjocka glasskålar i golvet från diskstället. Glassplitter skvätte över hela köket och halva vardagsrummet. Städa, städa, städa…
 
I morgon kväll ska flickorna åka hem igen. Det kommer att kännas tomt och tyst. Just nu är Johannas syster här och det är så mysigt att sitta här framför datorn med flickornas prat i bakgrunden. 
 
Nej, nu ska jag gå och vara lite social.

Ha en fin tisdagskväll <3
 

10 kommentarer

  1. MaskrosMorsan ...

    Känner igen mig…den 13:de gick allt jag tog i sönder *suck* inte kul alls…Hoppas ni hade en trevlig tid tillsammans och vi var också in till staden och hälsade på ”the standing man” =) *haha*

    Ha det gott…

  2. Marja Granqvist

    Svar till Helena Nilsson Springare (2011-12-28 07:52)
    Ja, en vattenkokare hittar jag alltid. Det vara bara synd att den slutade fungera just under helgen då jag inte var så sugen att fara iväg till någon affär.:) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.