Marja

Den långa resan.

Årets västerbottning 2011.

Det var ingen TV-kändis eller idrottsstjärna som blev Årets västerbottning 2011, utan Yngve Gustavsson, en man med hjärtat på rätt ställe. Han är professor i geriatrik och överläkare på Geriatriskt Centrum i Umeå och känd för sin forskning för att gamla ska få en värdig vård även i livets slutskede. Han anser bl.a. att alla i ett team som vårdar äldre och dementa ska ha speciell utbildning och är inte rädd för att kritisera landstingsledningen för deras besparingsförslag, som enligt honom leder till både sämre sjukvård och ökade kostnader. 

Ett stort grattis till Yngve Gustavsson, en mycket värdig Årets västerbottning 2011! 

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll <3

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.