Marja

Den långa resan.

Två år med bloggen.

Det har varit en intensiv och spännande dag som avslutats med terminens första vattengympa på terapibadet. Det var helt underbart att vara tillbaka efter en termins frånvaro. Vår vikarie är nu ordinarie ledare och jag måste säga att han förändrats under den termin jag varit borta. Han är mycket säkrare och till och med rör sig med mycket mer pondus än tidigare. Riktigt bra kändes det.
 
I går var det två år sedan jag började blogga här på Vk och tre år sedan jag började blogga överhuvudtaget. Jag kan inte förstå att jag kunnat hitta på saker att publicera varje dag under denna tid, men det har aldrig varit något problem. Jag skulle nog kunna publicera flera korta inlägg varje dag, men jag vill ju ha tid till annat också och vill absolut inte att bloggen ska kännas som något tvång.
Som jag känner det nu är det en glädje att skriva något varje dag och jag tänker fortsätta med det så länge det känns så. Läsarsiffrorna har stadigt ökat och jag har bara snälla och trevliga läsare. Jag hoppas ni vill fortsätta läsa, skriv gärna en kommentar eller tryck på tummen-upp-knappen var gång ni läst något ni gillat. Jag är så glad att ni finns!
Dagens vinterbild:

God Natt mina vänner <3