Marja

Den långa resan.

Hönan Laura.

Ja men horoskopet hade rätt. I natt sov jag bra. Vaknade bara till en gång, somnade om och väcktes sedan av en pipande mobil och ett meddelande att jag hade ett paket att hämta på OK. Så nu har jag två paket att hämta i morgon, varav det ena innehåller den nygamla datorn. Ska bli spännande att se om jag får igång den.
Jag undrar hur pass intelligent datorns ‘artificiella intelligens’ egentligen är, för sen jag skrev att min nuvarande laptop är trög både i start och avstängning, har den skött sig exemplariskt. Den vill tydligen inte bli ratad. Jag får väl börja ha en dator i varje rum nu. 
 
I dag har jag verkligen betett mig som hönan Laura i trafiken. På hemvägen från min utflykt sneddade jag bakom Intersport-huset och över parkeringen framför. Bredvid övergången över Björnvägen från cykelbanan finns en liten rondell. Jag gick i egna tankar och märkte inte att jag kom ut från parkeringen lite lägre ner än övergången och gick alltså rakt ut i rondellen, där bilarna kör ut. Sen tyckte jag ju att vägen svängde lite väl häftigt och tittade upp. Som tur var, var det ingen livlig trafik just då, men ett par bilar hade stannat upp och förarna tittade förvånat på mig. Så snopen och skamsen jag blev.
 
Jag måste skärpa mig. Jag har en hel del tankar som snurrar i huvudet just nu och är därför lite splittrad och frånvarande. Ett par viktiga beslut ska fattas och sen ska jag berätta. 

Jag fick ett mail från ett stort fan av Hanna Ljungberg i Belgien. Han hade hamnat på min blogg via Google och ville gärna ha ett ex av VASAPLAN med Hanna på omslaget. Självklart ska han få det. VASAPLAN goes abroad! Det ska jag minsann berätta för mitt ombud.

I kväll är det Idrottsgalan i SVT1. För två år sedan skrev jag en recension av det årets gala här på bloggen.
 
Dagens vinterbild.
 
 
Ha en trevlig måndagskväll <3 
 
 
 
 

 

2 kommentarer

  1. Babs

    Så kul att Vasaplan får göra en utstickare till Belgien.
    Då måste se dig för hur mycket tankar du än har i skallen – och nu blev jag nyfiken.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.