Marja

Den långa resan.

Testing, testing.

I dag har jag ’ntligen k;rt i g[ng den nya datorn. Den har den senaste Windows/versionen och en massa andra fina program, men som n i ser ’r keyborden inte synkad med de svenska bokst’verna. Jag har varit inne och f;rs;kt ’ndra i inst’llningarna, men inte lyckats. Vet n[gon p[ direkten hur jag ska g;ra… annars ringer jag efter hj’lp i morgon.

Ska f;rs;ka l’gga in en bild.

Jaa, det gick ju bra.
Var p[ akvarellm[lningen i g[r och vi fick tillbaka de alster vi l’mnade kvar f;r adventsf;nstret. H’r har vi kladdat med f’rg p[ pappret och sedan rivit ut bitar f;r att g;ra ett kollage med ljus.
Visst blev det l’ckert_

Vi k;r med en bild till. Ljusen jag m[lade.

I kv’ll har jag varit p[ vattengympan. Jag m[r bra nu.

God natt mina v’nner 3

 

 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag kan inte hjälpa dig, var in på kontrollpanel och tangetbord, där kan man ändra lite saker, men jag vet ju inte hur det ser ut på din dator. Tur i alla fall att du skrev att du mår bättre…. med tanke på hur allt står skrivet i ditt blogginlägg, så kunde man tro annat 🙂 Ha en fin kväll!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2012-01-27 06:57)
    Tack Anne/Marie! Det brukar hjalpa med att trycka pa num/lock, men jag tror jag maste andra pa installningarna. Ska ringa om hjalp i dag.>(
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.