Marja

Den långa resan.

UPDATE…IS NULL.

 Är det någon annan än jag som får ett konstigt meddelande överst på bloggen? 
DB-Error…. Serve deadlocked… UPDATE … IS NULL.
Jag tror inte att det är min dator den här gången, för detta meddelande kommer bara upp på Vk-bloggarna. Dessutom visar besöksstatistiken helt fel, eller så har jag blivit tvärpopulär (eller tvärökänd) de två senaste dagarna.  
 
I dag hann verkligheten ikapp mig. Jag har insett att nu är det på allvar… andra människor är intresserade av att bo i min lägenhet och jag får inte ens vara hemma när de kommer för att titta på den. Jag har städat och fejat och tror ni jag är trött på att hela tiden hålla efter mig själv? Jag plockar upp efter mig hela tiden; klädesplagg, tidningar, brödsmulor. 
Under största delen av min studietid i Åbo bodde jag ihop med en klasskamrat, som en gång sa att hon tyckte jag var bohemisk. Hon tyckte jag var en bohem, MEN en renlig bohem. Jag minns hennes beskrivning så väl. Jag antar att jag var lite slarvig och bekymmerslös, medan hon var mycket praktisk (lagade bl.a. mycket god mat) och ordningsam. Vilken tur att jag var ‘renlig’, annars hade nog ingen velat bo med mig. 

I morse ringde väckarklockan, för vi hade möte med skrivargruppen. Det blev lite rörigt i klassen i dag. Vi hade svårt att hålla oss till ämnet och alla surrade om olika saker i mun på varandra. Jag försökte lyssna till höger och till vänster och sen blev jag så trött att jag höll på att somna. Och då fick jag ordet, vaknade till och började prata med HÖG röst så att alla skulle lyssna. 
Jag tror minsann att vi var lite ’jetlaggade’ efter framvridningen av klockan. Lite trötta och okoncentrerade på grund av sommartiden. 
 
Ha en trevlig måndagskväll <3

 

8 kommentarer

 1. Annevi

  Hej marja
  Ja! Det började på Lördagen de här meddelanden åtminstone i min blogg och datorn funkade väldigt sakta. Det är konstiga meddelanden överst, i en smal avlång ruta.Jag har skrivit upp hela alltet och jag ser det stämmer med det du har skrivit. Sedan har jag med fått alltför många läsare och det stämmer inte. Jag testade lika som dig att kolla andra bloggare. Men för mig var det tvärt om vissa hade det inte och vissa hade fått samma meddelande. Det var i går kväll..som jag kollade ordentligt på det.

 2. Marja Granqvist

  Svar till Annevi (2012-03-26 21:17)
  Ja, datorn går sakta. Vissa bloggare på Vk har meddelandet, vissa inte, men andra bloggar och hemsidor utanför Vk har inget meddelande och datorn går fort som vanligt, så det är definitivt Vk som har problem.

 3. Terttu

  Det går så sakta att öppna bloggsidan för mig också. Jag fick massor av besökare. Inte är jag så van med sådana siffror. Första tanken var, att det är något fel i systemet…

 4. Helena Nilsson Springare

  Visst är det lite läskigt när man är mitt uppe i detta med att sälja sin bostad.. ojoj.. vi höll ju på att få fnatt under visningsveckan och smulor och damm var ju fiende nummer ett *skrattar* Det är skönt när allt är över och du kommer STORtrivas på T-bo *lovar* Kram på dig Marja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.