Marja

Den långa resan.

Rovaborgen.

Så här började min dag.
 

Jag skulle ta ner knäckebrödet, då paketet med digestivekexen föll ner. Som tur var fanns det inte så många kex kvar.

Dagen har sedan fortsatt seg och håglös. Ibland blir det så.

Gårdagen var däremot riktigt trevlig. Vi hade tjejträff och det blev mycket skratt den här gången. Vi talade om allvarliga saker också, men genomgående var stämningen lättsam och det var trevlig som vanligt. 
Vi blev bjudna på  en ljuvlig fisksoppa och persikor under toscatäcke till efterrätt. 

I dag är det inget Fototriss, men jag tänkte lägga ut lite fler bilder från mitt motiv i gårdagens Ordlös Lördag. Temat var ju öga/ögon och jag hade kunnat lägga ut bilden jag har på mina egna olikfärgade ögon eller något av mina björkögon, men jag valde i stället att lägga ut ett fönster, som ju förr hette ’vindöga’ och även fortfarande gör det på norska och isländska (jmfr eng. window). 
Det runda blå fönstret fanns på en fin snöborg, som kommunen lät bygga i Rådhusparken för några år sedan. Den kallades för Rovaborgen efter Reidar Rova, som var initiativtagare och byggmästare. 
Det fina blå ljuset kommer från lampor som lyste upp fönstrena inifrån. Ett vackert konstverk, som tyvärr försvann i vårsolen.

 
 
 
 
Ha en trevlig söndagskväll <3
 
 
 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.