Marja

Den långa resan.

ÄNTLIGEN!

Äntligen! Nu har alla mina saker flyttats från Vargvägen. Lägenheten och förrådet är tomma. I kväll har vi varit efter det sista och ställt det i förrådet där jag bor nu. Hur i all friden ska jag få plats med alla mina saker i den nya lilla lägenheten? Hoppas att förrådet där är någorlunda stort.

I går tog jag hit min cykel och for genast till Ålidhems centrum för att handla. Där finns en Konsumbutik som har Umeås bästa utbud av ekologiska varor.

I dag har jag varit nere på stan och shoppat, suttit  på trappan framför Rådhuset och ätit finsk korv, klippt håret sommarkort hos Anders och tvättat alla svettiga flyttkläder. Så småningom börjar det sjunka in att jag är l.e.d.i.g. Inga flyttkartonger i sikte på ett par månader.

Nu ska jag se om jag klarar av diskmaskinen på det här stället.

Ha en trevlig måndagskväll<3

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Se där ja, och rätt var det är kanske vi stöter på varandra uppe på Ålidhem centrum, brukar ju vara där en hel del då jag jobbar. Härligt att vara klar med att tömma lägenheten, jag har allt i färskt minne, från våran flytt, usch. Ha det gott!

  2. Helena Nilsson Springare

    Int konstigt du är trött nu Marja efter allt fyttstök. Men nu bor du på rätt ställe 😀 Bara nästa anhalt kvar.. t-bo! Jag handlar oftast på konsum ålidhem. En mycket trevlig butik. Jag ska spana efter dig där 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.