Marja

Den långa resan.

Hej!

Nu har jag kommit hem från Norrbotten efter några sköna dagar utan internet. Mottagningen där ute vid havet är urusel, så det blev en ofrivillig bloggpaus.

För övrigt har det varit lugnt och skönt. Vädret har varit växlande och myggorna närgångna. Första dygnet sov jag och det behövde jag verkligen. Sen har jag ätit gott, läst, löst korsord, sett på TV en hel del och varit ute och gått. Vi har suttit och pratat mycket också. En kväll for vi till ett ställe med mycket drivved på stranden. Jag plockade några bitar som kompisen tar med i sin bil senare. Vad tror ni jag ska göra med de träbitarna?

I går for vi till Haparanda och sedan över på finska sidan. Vi var på IKEA och jag köpte finsk korv.

I morgon blir en spännande dag. Jag ska bl.a. överlåta min lägenhet till de nya ägarna.

Några bilder från min midsommar.

Ha en trevlig måndagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.