Marja

Den långa resan.

Flyttat oficiellt.

I dag har jag flyttat officiellt, alltså överlåtit lägenheten till ett par trevliga ungdomar. I morse for jag till Vargvägen för att tömma brevlådan och kolla städningen. Jag var inte helt nöjd med städningen, så jag kommer inte att rekommendera den firman till någon annan. Jag gick ett varv i den tomma lägenheten och konstaterade att jag redan flyttat därifrån mentalt. Vad fort det går!

Jag köpte en blomma och hade scrappat ett tackkort till min mäklare och hon blev så glad. Jag har varit så nöjd med henne under hela processen. Vi har ju haft kontakt sedan 10 januari och i början var jag väldigt osäker och velig, men hon väntade tålmodigt ut mig tills jag fattade ett beslut. Nu är jag mycket nöjd och stolt över att jag rott projektet i land.

Innan mötet med mäklaren hann jag träffa min diabetessköterska på Vårdcentralen. Alla mina prover var bra, så jag har skött mig, trots den stressiga perioden. Hon var inte riktigt nöjd med blodtrycket, det låg på gränsen, så vi ska ta ett nytt om en vecka.

I Norrbotten hade inte alla blommor i trädgården hunnit slå ut. Irisens vackert blålila knoppar slog ut medan jag var där.

Ha en skön tisdagskväll <3

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Vad skönt för dig, och visst är det konstigt, efter 17 år i samma lägenhet (för oss) så känner jag inte ens att vi bott där tidigare då jag passerar, man vänjer sig fort vid annat.

    Vad fins bilder du lade ut i ditt förra blogginlägg, jag har inte suttit och läst andras bloggar på ett tag och skummar igenom lite lätt. //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.