Marja

Den långa resan.

Så försmädligt!

Jaha, då blev jag genast straffad för att jag var så nöjd och glad i går.
I förmiddags skulle jag på fotvård i Åhléns-huset och snubblade på ingenting och for med en smäll i avsatsen framför på gågatan. Lyckligtvis tog jag emot med händerna, men båda knäna fick sig en smäll och nu har jag lindat mitt dåliga knä. Axelväskan for i gatan med en smäll, kamerans display sprack illa och ett glas på mina dyraste glasögon, som var i ett hårt fodral, sprack. Fodralet blev buckligt. Mobiltelefonen klarade sig.

Det fanns inget synligt jag kunde ha snubblat på, men det har ju hänt förut och det verkar som att jag inte lyfter vänsterbenet ordentligt när jag har bråttom och inte tänker på hur jag går. Hade jag gått i vanlig takt hade jag bara snubblat till, men nu hade jag som sagt lite fart… och tankarna på annat håll.

Jag var lite skakad när jag kom upp till fotvården, så det var skönt att få sätta sig ner och bli omhändertagen. Nu har jag fina sommarfötter och i kväll ska jag lacka tånaglarna.

Jag har gjort en sakskadeanmälan på Folksams hemsida, så nu kommer en handläggare att kontakta mig. Jag måste skaffa nya glasögon a.s.a.p. och hoppas förstås på ett bidrag till dem.

Jag skulle ha fixat balkongen i dag, men jag orkade inte. Har suttit och stickat hela eftermiddagen med benet i högläge. I morgon blir det balkongen och tvättstugan… och optikern.

Ha en lugn onsdagskväll<3

 

6 kommentarer

 1. Märta

  Oj, så olyckligt. Får hålla med om att det var tur att det inte blev värre. Besvärligt med glasögonen. På vissa ställen tar det tid att träffa optikern, bytte optiker tillfälligt då jag bara skulle ha ett par starkare läsglasögon. Det blev 396kr för synundersökning o glasögon!!! Bara sätta in nya glas hos min ordinarie optiker skulle kosta 900 + optikerbesöket (395).
  Krya på dig! Kram!

 2. Marja Granqvist

  Svar till Märta (2012-06-27 20:03)
  Mina ’specialglasögon’ är hemskt dyra… 6000-8000 exklusive bågar. Därför känns det så försmädligt. Hoppas jag får ut lite från försäkringen.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.